LILLA H

Hon må vara den busigaste och rastlösaste tvååring jag mött men hon är makalöst söt också. Hörde en liten röst bakom balkongdörren "Ja få plass, ja få plass" och så hittar jag henne i en av mina korgar, mäkta stolt över att hon fick plats i den. Dessutom hade hon så klart hunnit fyllt den med leksaker också så det fanns en hel del att plocka upp och visa där i. Charmig och roligt, det är hon minsann. Och jisses, vad jag älskar våra små skrotungar!
 
Näst sista arbetsdagen för veckan är gjord och en härlig kvällspromenad fick avsluta den här torsdagen. Nöjd och glad tänker jag nu säga God natt. Imorgon är det fredag!

Favoritplats i kvällssolen

Det har hela tiden varit en plats jag tyckt mycket om men nu pratar vi kärlek på riktigt. Att få allt utbytt i nytt fint skick på balkongen gjorde en större skillnad än vad jag kunnat ana. Det fick mig så klart att börja kånka runt på utemöbler och lastpallar åt alla håll för att förnya och byta ut. Har träningsvärk i hela ryggen och axlarna idag, haha. Det blev SÅ mycket bättre nu och balkongen ger en känsla av att vara betydligt större än innan. Jag har dock fortfarande svårt för att fota rättvisa bilder när det kommer till inredning. Något jag får fortsätta att träna på. Här satt vi i kvällssolen och jag ser fram emot många fler gånger framöver.

VILL HA MER

Om jag hade varit ledig idag skulle jag tagit med barnen för att tillbringa timmar på stranden. Men istället var vi på sjukhusmöte i morse, fortsatte till polisen för att göra nytt pass till Maya och sedan blev det ett par timmar i bikini på balkongen innan jag tog en promenad ner till stan för några timmars jobb. Känner bara hur jag vill ha mer sommar fast vi redan är mitt uppe i den. Jag vill ha mer! Varför kan det inte alltid vara sommar?

SNART ETT ÅR SEDAN

Tänk att det snart är ett år sedan vi stod där i kyrkan med våra nära och kära. Snart kan vi fira vår första bröllopsdag. Förra året den här tiden hade vi en miljon listor och saker att fortfarande fixa med. Vi satt i stort sätt varje kväll och pysslade, fixade, planerade och beställde saker. Den här sommaren kan vi ta det betydligt lugnare och njuta av dagarna på ett annat sätt. Men visst känns det lite vemodigt att det största man någonsin planerar liksom är över. I alla fall för vår del.
 
Vädret ställde till det imorse för att dom skulle kunna göra klar vår balkong. Snickarna stod ändå här precis när vi hade vaknat och nu sitter räcket på plats. Har kånkat och burit nya möbler för att fixa i ordning även om jag vet att vi säkert snart måste ta bort det igen. Kan ändå inte låta bli. Annars har vi varit mest ute i farten idag. Skjutsade Hanna till min syster och sedan Maya till tandläkaren. Stannade och handlade på vägen därifrån och vart kvar hos Joanna en stund innan vi åkte hemåt igen. Nu skiner solen och jag tänker ta plats på vår nya balkong. Ska visa er fler bilder när allt är färdigt där ute.