My favorite place

Livet från den ljusa sidan. Här kommer jag fortsätta spendera mycket tid när vädret tillåter. När jag slutade kom min mamma och barnen och mötte upp mig på stan för årets första mjukglass på torget. Resterande av lediga timmar har tillbringats på balkongen i eftermiddagssolen. Fantastiskt vad härligt. Maya har sprungit fram och tillbaka mellan kompisarna i grannhusen, Patrik och Hanna har varit ute och röjt på tomten enda tills läggdags och jag har legat på soffan på uteplatsen. Så där obeskrivligt härlig känsla. Sommar, sol, ljusa kvällar och dagar som man nyttjar och njuter till max. Bästa tiden på hela året.
3

DIY - DRÖMFÅNGARE

Har fortsatt med lite piff inne i sovrummet. Sakta men säkert går det framåt. Sent i fredags kväll plockade jag fram  diverse saker för att tillverka drömfångare. Helt ok för att vara första gången men tror jag måste klippa till fler tygremsor. Tycker det är kul med pyssel så jag kommer nog försöka mig på fler varianter framöver. Jag har använt mig utav en gammal duk, ståltråd, garn, tyg som jag klippte i smala remsor och nål och tråd. Satte den över sängen tillsammans med några foton jag beställt efter. Tycker det blev bra mot den mörkgrå väggen.
 
Oj, sådan natt det varit. Den stora tjejen har varit uppe och vimsat omkring. Hållt mig vaken av och till hela natten. Men sista Maj bjuder på efterlängtat sommarväder och jag jobbar riktigt kort dag, Så det ska nog gå att ta sig igenom den här dagen utan problem. Bara den här värmande solen gör så mycket för energin och humöret.

Mys & gråt

Maya vaknade av hostattacker imorse, Hannas näsa rinner mer än någonsin och hon har varit så ledsen, trött och hängt på mig mer eller mindre hela dagen. Men vi gjorde något mysigt av det hela och har hunnit sett flertal filmer. Mot lunch kom min syster förbi och gjorde oss sällskap för mer soffmys. En väldigt skön dag trots allt då vi inte gjort många knop. Kanske behövligt för oss alla efter helgen som varit. Kramas ikapp när vi varit ifrån varandra.
 
Nu ska jag krypa upp bredvid min andra halva, se en romantisk komedi och äta en stor godispåse. En måndag.
 
 
1