CHANGE OF PLANS

Här hemma är det rejält hostigt och snorigt bland dom små. Igår var det dansavslutning för Maya på Tonhallen. Nåja, det var tänkt att vi skulle vara där så klart. Men med Mayas hemska hosta fick vi tyvärr ställa in för vår del. Visst var hon något besviken men allra mest gjorde det nog ont i mammahjärtat. Hade så gärna velat se henne uppträda med allt hon lärt sig under terminen. Framförallt när man vet hur mycket hon sett fram emot det. Men inte så mycket att göra åt när ovälkomna sjukdomar hälsar på. Tur det med säkerhet kommer bli fler gånger i framtiden. Som tröst köpte vi istället årets första "Hemmakvällsgodis" och hyrde en film. Inte så tokigt det heller.
 
Känns som jag knappt sovit något alls i natt. Hanna och jag var vaken strax före halv fyra imorse, även hon har fått en riktig förkylning för kanske första gången. Sedan kunde jag bara inte somna om. Klockan var nog närmare sex imorse när jag äntligen kunde slumra till men det hann inte bli många minuter innan det var full fart med vakna barn. Även min hals har börjat göra ont men ska ändå försöka ta tag i att fortsätta rensa bort kläder och saker som inte används och en riktig städning skulle inte heller sitta fel. Är på gång nu.
3
josephine Asplund

Hoppas du haft en fin helg & lycka till med bloggen! Kram<3

Svar: Tack ska du ha! :)
Eleni Apostolakis

ajlimullersandvik.blogg.se

Vi har också förkylningar, piss att vara sjuk på våren känner jag >.<

Svar: Alltid trist att vara sjuk, det kommer liksom aldrig lägligt. Konstigt, haha. Hoppas ni kryar på er snart!
Eleni Apostolakis

corneliaeriksson.blogg.se

Åhh, tråkigt! Men lät som att ni fick det mysigt ändå :) Krya på!!

Svar: Tack. Tråkigt med förkylningar men det kunde vara värre. Vi gör det bästa utav det :) Hoppas du haft en härlig helg. Kram
Eleni Apostolakis