NEW IN

Är det någon gång man skulle kunna bli ruinerad är det när hösten och vintern är på gång. Det ska vara varmare byxor och tröjor, fleecekläder, vantar, mössor, skalkläder, regnkläder, overaller, jackor, stövlar, höstkängor, vinterskor och så vidare. Och då gärna i dubbel upplaga när man har förskolebarn. Men det är ju också så roligt att köpa en massa nytt. Ovan ser ni Hannas nya varmare mössa och fleeceoverall som är perfekt att ha under vinteroverallen sedan. Men även under skalkläderna redan nu så klart. Det här är köpt på H&M för riktigt bra pris och så är det superfint också. Tips, tips!

I SKOGEN

Fortsätter att längta ut i naturen och ändå vistas jag alldeles för lite i den. Tidigare idag tog jag med barnen ut en stund i skogen för att plocka kottar till årets julpyssel. Ja, jag längtar efter julen också. Mina små smulor älskar att vara ute och att vara i skogen - Klättra på små kullar, hoppa från stenar och spana efter djur. Det bara måste bli oftare. Det gör gott för både kropp och själ. Något annat som också gör det är att träffa härliga vänner och skratta tills man gråter. Hade en supertrevlig kväll med Frida och Isabel igår. Fördrink på Udda Tapas och middag på Teatergrillen. En top notch helg som avslutades med god gulaschsoppa hos mina föräldrar. 
4

LÖRDAGSPLANER

En fin men väldigt kall förmiddag spenderades i den relativt nya lekparken här i stan. Barnen fick springa av sig och vi fick oss en dos d-vitamin av solen. Har sedan försökt med en uppladdning - varm choklad, en bra tidning och vila i sängen. Står i stort sätt varje dag och kokar choklad på riktig kakao sedan hösten kom. En aning beroende framkallande och som idag toppade jag med mini marshmallows. Supergott! Tröttnar aldrig. Försöker ladda upp med energi inför kvällen då drinkar och restaurangbesök med tjejkompisarna står på schemat. Inte alltid lätt att hitta den i småbarnsåren, tidiga morgnar och vardagspusslet. Och så hösten och mörkret på det! Men det ska bli jättetrevligt så jag ser fram emot det.
4