LOVELY WEEKEND

 
Det händer någonting med hela världen den här tiden på året. Det hänger liksom i luften om än inte värmen kommit till oss ännu men även den är visst på väg. Vi har haft middagsgäster i dagarna två och Patrik har stått vid grillen både fredag och lördag. Dom allra godaste frukterna och bären börjar komma och just nu skulle jag kunna äta de till dagens alla mål. Ljuset håller i sig till allt senare kvällar och det ger verkligen både humör och energi en boost. Tänk att vi imorgon redan är inne i Maj. Åh, så härligt!
 
Vi har också i dagarna hunnit med simskola, jag har laserat skåp och kopplat ihop kökslamporna så de kunde sättas upp. Har planterat om våra tomater och chili och passade även på att så ny krasse och basilika. Min syster var här igår och fixade mina naglar med någonting nytt som heter Semilack. Är så otroligt nöjd. Ska visa er sedan. Känns helt magiskt att vi har nästan två hela dagar kvar på den här ledigheten och redan har hunnit med så mycket. Jag älskar det! Ikväll ska vi möta upp vänner för att gå på Majbrasa så barnen kan få fiska fiskdamm och hänga med kompisar. Vi fortsätter njuta av ledigheten.
2
Mimmi

Låter så härligt ledigt och avspänt. Jag pysslar och planerar också, monterar om fyndade och loppade lampor, skruvar ihop nya sängbord och nu ska två av de tre posters jag fått av er ramas in...

Svar: Precis som man önskar det alltid fick vara! Så kul med pyssel och planering. Det är ju faktiskt halva nöjet :)
Eleni Apostolakis

Mamma

Välkommen maj! 😀

Svar: Jaa! Hej Maj! :D
Eleni Apostolakis