JAG BARA GJORDE DET

 
Det känns nästan läskigt att skriva det. Allt blir plötsligt mer verkligt. Det jag gjorde i slutet av veckan är något jag aldrig trodde jag skulle våga göra. Efter 11 trogna år hos samma företag så sa jag upp mig! Bara sådär. Anledningarna är flera men framförallt så var det dags nu. Det känns både läskigt och spännande. Som en skräckblandad förtjusning men ändå med en lättnad. Jag vet helt ärligt inte vad som väntar efter det här men jag vet att det kommer att ordna sig och jag är så redo för nya utmaningar.
 
I helgen har jag varvat bilkörning i hälsingland med fotografering. Det är magiskt att få vara en del av ett bröllop. Äran är enorm och just nu kan jag inte tänka mig att det finns något roligare jobb. Att få vara med på någon annans stora dag som är fylld av glädje och kärlek från alla håll är så fint. Det går inte att göra annat än att älska det! Och den här gången fick jag dessutom mellanlanda hos min mormor och morfar ett par gånger för middag och fika. Två bästa flugorna i en smäll.
4
Mimmi

Våga och Vinn!

Svar: Så sant <3
Eleni Apostolakis

Carolina

Härligt att du vågar 🌸

Svar: Känns fortfarande lite läskigt, men när jag har min man i ryggen så vågade jag plötsligt <3
Eleni Apostolakis

Jeanette

Så skönt för dig. Blir avis. Letar jobb då jag vill göra nåt annat efter att ha varit på samma ställe i dryga 10 år nu :) Men jag kan inte säga upp mig innan jag vet att jag har ett nytt jobb. Så jag väntar och längtar till den dagen kommer!

Svar: Så har jag också känt i flera år nu. Men plötsligt så bara gör man det. Jag räknar att hoppa på och göra vad som helst närmaste tiden, även om jag inte vet exakt vad just idag. Men hade inte vågat om jag inte hade en sambo som pushade mig och tyckte det var ok. Lycka till för dig att hitta något nytt! :)
Eleni Apostolakis

Hinda Toufga

Sounds great! keep up the spirit <3


Svar: Tack! <3
Eleni Apostolakis