SLUTA KÄMPA

 
Oftast behövs inte mycket för att känna det där lilla extra, uppskatta lite mera och känna lycka i nuet. Om man ständigt kämpar för att jaga lyckan så kommer den alltid att springa precis framför dig. Väljer man istället att leta närmare sig själv så kanske man inser att den inte alls var så långt borta. Och är det något jag lär mig mer och mer för varje dag så är det att sortera bort sådant som tar onödig energi och istället lägger mina tankar på rätt spår igen. Fokus på det som gör mig glad och får mig att må bra. Blir jag glad av att köpa mig själv en måndagsbukett - då gör jag det. Den piggade upp hela min annars gråa dag som stundvis kanske känts onödigt jobbig.  Istället känner jag mig glad varje gång jag går förbi min blommor, känner ett stort lugn och tacksamhet när jag smyger in och tittar på mina barn som sover och trots den stora tröttheten ser jag så mycket fram emot att sitta och redigera bröllopsbilder resten av kvällen. Visst saknar jag han som jag delar mitt liv med, om än allt som oftast på olika orter nu mera, men nästa vecka åker vi till Prag och kommer ha mer tid för varandra än vad vi haft på flera år. Ur den positiva synvinkeln. Precis där jag vill vara.
3
Mimmi

Att slå på bromsen och vänta in sig själv är så viktigt. Den här morgonen för ett år sen var jag en blöt liten fläck, innan veckan är slut ska jag ha min nya färdriktning utstakad...Jag klappar mig själv på axeln och tänker att jag fixar det! Det ska bli så bra!

Svar: Jag sänder en varm kram och hejar på dig! Alltid! Det ska bli bra och du fixar allt <3
Eleni Apostolakis

Mamma

Allt har sin tid....och till er båda här ovanför: Det fixar sig! Jag har stor tro på er fortsatta resa genom livet!❤️❤️

Svar: <3
Eleni Apostolakis

Emmelie - mamma till två och sjuksköterska.

Åh helt rätt tänk, det där behöver jag verkligen utveckla och bli bättre på.

Svar: Det är aldrig för sent att börja försöka ändra sitt tankesätt. Det är så mycket vi kan styra utan att ens kunnat anat det innan. Kram
Eleni Apostolakis