FYND & LEDIGHET

 
Vi var till Camilla och Jerry på julmiddag igår och barnen var ute och härjade med Patriks kusiner under kvällen så de var helt slut när vi kom hem. Det resulterade i att hela familjen vaknade först halv nio imorse. Vi fick en chock både jag och Patrik. Det har aldrig någonsin hänt tidigare! Men så skönt att vi fick sovmorgon för ovanlighetens skull. Nu har jag jobbat näst sista passet det här året, för imorgon är jag ledig. Då ska vi ha lite julfirande med min mormor och morfar. Ser fram emot det extra mycket eftersom vi missade julafton helt.
 
Har ni shoppat något på mellandagsrean? Det har inte jag, mer än en ugnsform och ett fat i märket Bitz från jobbet. Men tidigare, eller rättare sagt vid black friday, gjorde jag en hel massa fynd till barnen. Så nu är det så påfyllt det kan bli på klädfronten. Bland annat det ovan från Åhléns har flyttat in. Hoppas det får vara så tills det är dags för vårnytt. Längtar.
 
Nej, nu ska jag natta barn som är uppe på övertid. Men är det jullov så är det. Ni kan bara tänka er vad munnarna gått på mina otroligt pratglada ungar sedan jag kom hem, då dom varit med kompisar på badhuset idag. Då finns det Så mycket att berätta. Älskade smulor!
1
Mimmi

Skönt att det är full fart på familjen igen!

Svar: Verkligen <3
Eleni Apostolakis