MITT NOVEMBER

 
November har mest inneburit en massa mys framför en brasa och försmak av julen. Bakat och ätit pepparkakor, druckit glögg, handlat och slagit in julklappar, pyntat, gjort kransar och paketkalender. Och självklart har vi lyssnat på julmusik nästan varje dag. Men det största utav allt måste nog ändå vara att jag började jobba på min fasta tjänst och jag fortsätter trivas enormt! Jag har dessutom haft äran att agera bröllopsfotograf ännu en gång och det slutar aldrig kännas så fint och mäktigt. November har varit en riktigt härlig månad trots mörkret. Men det blir vad man gör det till. Och just nu i livet så väljer jag att se det positiva, så trycker vi undan det andra eller lägger åtminstone ingen onödig energi på det. Fast något som drog ner något var att vi behövde avsluta November med sjukstuga. Allra minst hade jag velat behöva sjukhusbesök med lilla H. Men annars så! Tänk bara hur mycket snö vi hunnit få!
 
Nu välkomnar vi December med öppna armar. Fokus på julmys, hetsigaste tiden innan om handeln (jobbet) men också den roligaste, min lilla stora M fyller 7 år och födelsedagskalas väntar. Ja, vi ska helt enkelt försöka få  det till den roligaste och mysigaste månaden.
1
Emmelie

Har lagt bloggar och bloggandet på hyllan. (Fråga mig int varför jag måste återkomma ) det var trevligt och kika in och se vad ni haft för er. Kram på er

Svar: Vad trist. Men man ska ju göra det man känner för och har tid för. Hoppas du får lusten tillbaka :) Kram
Eleni Apostolakis