VÄGEN TILL LYCKA

Jag har aldrig förskönat mitt liv på något sätt utan bara valt att undvika dela händelser som varit svåra. För även jag har självklart en ryggsäck att bära på med saker jag aldrig nämner. Man har absolut ingen skyldighet att blotta hela sitt liv för någon. Men något som jag vill dela är att jag aldrig trodde mig själv säga är att livet känns så otroligt härligt och bekymmerslöst mitt i Januari månad. Det känns nästan som någon varit här och hämtat all oro, ångest och rädsla över saker och ting. Sådant som tyngt i flera år. Känner mig så otroligt lätt på något vis. En känsla av glädje, lättnad och bara kunna njuta av stunden sköljer liksom över mig gång på gång. Det är så här det ska vara.
 
Vi skjutsade Maya till en kompis tidigare idag och vi passade på att ta en tur till Sidjsön i strålande solsken. Hanna sov i vagnen och vi promenerade på isen där dom plogat upp en bred väg. Runt oss åkte folk spark, långfärdsskridskor, i spåret runt sjön åkte dom längdskidor och i backen var massvis av slalomåkare. En fantastisk dag i Januari. När vi kom hem så gjorde jag semlor åt oss av bullarna som blev kvar sedan tidigare i veckan innan jag och Hanna intog sängen. Äntligen kände jag tid och lugn åt att bläddra ordentligt i några böcker jag fick i julklapp. Precis så som musik och film kan skapa en känsla, så känner jag även för fotografier. En bild kan inspirera mig helt otroligt mycket och göra mig uppriktigt glad. Älskar det fotointresset som kommit över mig genom åren. Det gör någonting bra med mig.
3
Mamma

❤❤❤❤ till er

Svar: Älskar dig!
Eleni Apostolakis

erikasblogg.se

Vad härligt det låter (själv är jag inte riktigt där men hoppas att ditt positiva inlägg smittar av sig lite). Och som alltid tar du såå fina foton! De där tossorna har Arvid också. Och jag med, så vi kan töntmatcha, haha. Kram!

Svar: Tack snälla! Åh, det är faktiskt gulligt med match tycker jag :) Hoppas ni haft en härlig helg. Kram
Eleni Apostolakis

moms

Va fint du skriver,hoppas du får ha den känslan länge

Svar: Tack så mycket! Kram
Eleni Apostolakis