NORRA BERGET

 
Imponeras och överraskas positivt varje sommar av allt vad Norra berget anordnar. Kan vara den bästa och mysigaste platsen i hela Sundsvall. Framförallt när man har barn. Tillsammans med barnens mormor tillbringade vi dagen där bland alla djuren, lekparkshäng, draken glass, lek i Norrgården, spring bland cirkusvagnar och cirkustält där barnen till sist fick ansiktsmålning. Det är en av de dagar som ligger i topp den här sommaren! Och det är nu man verkligen känner hur man inte vill att det ska ta slut. Någonsin.

FÖRÄNDRING & UTVECKLING

 
En sådan dag när barnen leker overkligt bra tillsammans och man knappt ser skymten av dom förutom när dom går fram och tillbaka mellan deras rum. Det är långt ifrån alla dagar som det går så här bra så jag passar helt enkelt på att njuta av det. Vill liksom inte störa utan håller istället på med mitt när dom ändå har så kul ihop. Det är dags för förändring och utveckling både med fotografering, redigering och bloggen. Har samlat massa idéer och inspiration och sedan är det bara att prova sig fram. För första gången på hela semestern så känner jag bara för att vara hemma och göra ingenting mer än just det. Kanske beror på vädret igen men det är också skönt med sådana dagar. Man behöver det också ibland.

ROTTINGSTOL

 
Maya ville agera fotograf och det vart en riktig pangbild hon tog på mig och Hanna, haha. Vi har varit på stan idag för att uträtta några ärenden, ätit lunch och så passade jag på att köpa rottingstolen jag spanat på ett tag. Tycker den är jättefin och den passade så bra i vårt vardagsrum. Ni hittar stolen hos Åhléns.
 
Tanken ikväll var att gå på RIX FM Festivalen som är här i stan. Barnen hade sett fram emot det så mycket, men vad vi inte visste när vi lovade det var att Patrik blev tvungen att jobba bort. När vi inte fick annat sällskap heller och jag har känt mig så otroligt hängig i ett par dagar om kvällarna så hoppade vi över det ändå. Nu håller jag bara tummarna för att jag inte håller på bli dålig på riktigt och att halsont och huvudvärk går snabbt över.
 
När flickorna somnat tänker jag nog ge mig på att förändra bloggen lite. Känner att det är dags nu.

SÖRFJÄRDEN

 
Varje sommar åker vi till Sörfjärden tillsammans med min mamma och mormor. Det har liksom blivit så och det är något man alltid ser fram emot. Vi prickade dessutom in en av de varmaste dagarna hittills som pricken över i. Och efter vi varit på en av de finaste stränderna jag vet, inom rimligt avstånd, så åkte vi hem till min mormor och morfar för middag. En dag på landet hos dom är alltid en av de bästa dagarna! ♥