SOMMARKVÄLL

 
Äntligen kom dom där varma härliga sommarkvällarna även hit till oss i norr. Inte en dag för tidigt! Ikväll har vi varit hos mina föräldrar på en kvällsfika och vi blev ute hela tiden. Så härligt och mysigt! Förutom det har helgen varit fullspäckad med dopfotografering och 40-års kalas till sena kvällen igår. Barnen var helt slut efter en massa lek och bus mest hela lördagen tillsammans med ett helt gäng kompisar. Och sist men inte minst så har jag blivit med en iMac. Tjiho! Vi har pratat om det så länge och nu slog vi äntligen till. Kanske som en tidig 30-års present till mig själv. Den kommer underlätta massor med all bildredigering jag sitter med. Nu måste jag bara lära om då jag är van att sitta vid en liten bärbar Mac. Men snart så kommer det nog kännas hur bra som helst.
 
Dags för mig att sova men jobbångesten är total. Har konstaterat att ingen ledighet kan vara för lång. Sex veckor gick overkligt snabbt. Men imorgon då kör vi igen oavsett ångest eller inte.

FÖR ETT VACKRARE HEM

Inlägget skrivs i samarbete med Pixers.
 
 
Hos Pixers.se hittar ni ett stort utbud av fototapeter till varje rum i hemmet. Det finns mängder av färger och motiv - något som passar alla. Pixers jobbar med luktfria, barnsäkra och eko-vänliga material. Du har alltid 365 dagars byterätt samt fri frakt vid köp över 1000:-. Hur bra är inte det? Är du i renoverartagen rekommenderar jag varmt att titta in hos Pixers.se. Men även om ni vill piffa till något mindre som surfplattor, väggar, fönster etc. finns ett bra sortiment med bland annat dekorer. Allt för ett vackrare hem.
 
 
Sist men inte minst finns magiskt fina Pixers.se - canvastavlor att pryda väggarna med. Ovan ser ni mina favoriter. Men även där finns det ett väldigt stort utbud för allas stilar och smaker. Så är ni ute efter något nytt att hänga på väggen får ni inte missa det här. Jag som brinner för fotografering är så klart svag för det här med företag som erbjuder sådan mängd av fotografier i olika form. Gillas!

GREY DAY FRIDAY

 
När regnet har öst ner hela dagen så fick vi ändra planerna som var tänkt att gå till Trolska skogen. Istället sprang jag in på Birsta City och trängdes med resten av Sundsvalls befolkning i hopp om att hitta nya sneakers. Insåg ganska snabbt att det var fel dag att göra det på och motivationen över någonting överhuvudtaget har inte varit på topp idag. Så vi åkte vidare för storhandling av mat istället och där gick nästan hela dagen. Det lilla som är kvar tänker jag tillbringa med varm choklad, magsin och böcker och tända ljus. En sådan dag.