EN BLÖT HISTORIA

 
Solbränd hud. Värme. Glass. Smala gator och vackra blommor. Livet på en pinne. Det enda jag önskar är att jag kan fortsätta uppskatta varje dag och inte fundera på att det snart är över. Försöker tänka att många människor åker en vecka på semester och för dom har det precis börjat. Medan för mig går tankarna till att det Bara är en vecka kvar och det snart är slut.Tiden går fort när man har roligt sägs det ju. Vi har det otroligt bra här men jag vet också hur skönt det brukar kännas när man kommer hem igen. Det känns som det är månader sedan vi låste dörren och åkte därifrån mitt i natten. Och om man ska sakna något så kliar det i mina heminredningsfingrar nu och jag bara längtar till att få piffa till hemma. Kanske måla om eller något. Det blir liksom inte mycket sånt när man bor på hotell hela tiden.
 
Idag blåser det ganska mycket och havet stormar. Trots att vi la oss högre upp än vanligt och hade byggt "vallar" så kom stora vågor och sköljde över alla våra saker. Jag lyckades springa ikapp och fick tag på påsen med mat Patrik precis hade kommit med och min plånbok där även mobilen låg. Det hann ändå bli blött men inte helt dränkt. Det blev rejält blött om allt annat kan man säga. Inte så badvänligt idag, framförallt blir det väldigt svårt med barnen. Hoppas på mindre vågor kommande dagar.
1
Emmelie

Och tänk på dom som inte åker på semester alls ☺️ Jag har aldrig vart iväg med mina barn, hoppas så att jag får möjligheten i framtiden.

Svar: Ja absolut. Så är det. Och jag vet samtidigt att om jag hade rest någon annanstans så är en vecka oftast ganska lagom. Det är bara så speciellt att vara just här <3
Eleni Apostolakis