FÖRÄNDRING & UTVECKLING

 
En sådan dag när barnen leker overkligt bra tillsammans och man knappt ser skymten av dom förutom när dom går fram och tillbaka mellan deras rum. Det är långt ifrån alla dagar som det går så här bra så jag passar helt enkelt på att njuta av det. Vill liksom inte störa utan håller istället på med mitt när dom ändå har så kul ihop. Det är dags för förändring och utveckling både med fotografering, redigering och bloggen. Har samlat massa idéer och inspiration och sedan är det bara att prova sig fram. För första gången på hela semestern så känner jag bara för att vara hemma och göra ingenting mer än just det. Kanske beror på vädret igen men det är också skönt med sådana dagar. Man behöver det också ibland.
1
Mimmi

Jag tipsade dig om en het bransch där jag tycker du skulle platsa, kanske dags att sammanställa ditt CV och ta kontakt? Med ett spontat mail får du 100 % uppmärksamhet, behöver inte armbåga dig med en massa andra jobbsökare. Det värsta som kan hända är ju att du får ett "Tack för visat intresse men..."

Svar: Ja, egentligen är det så man borde göra. Varje gång. Jag behöver dock klura på vilken bransch jag ska kunna ge mig in i med arbetstider och annat för barnens skull och för att få ihop familjelivet där den ena förälderns är 50% frånvarande, typ. Ingen enkel sits men något ska väl ändå kunna passa.
Eleni Apostolakis