PARK & PIZZA NIGHT

 
God morgon! Igår styrde vi kosan mot Georgioupolis för en heldag på stranden. Tanken var att strosa omkring i det lilla samhället också men vi alla var helt slut av hettan. Vi har varit dit många gånger förut men det är ett sådant otroligt mysigt ställe så det hade varit kul att sett sig omkring lite mera igen. Mot kvällen gick vi till parken mitt i stan så barnen fick leka av sig och mötte upp min faster med familj. Min yngsta kusin är bara ett år äldre än Maya och dom leker så himla bra tillsammans. Avslutningsvis promenerade vi allihopa till favoritpizzerian som ligger alldeles intill havet. Park & pizza night kort och gott.
 
Det här är tionde resan jag och Patrik gör tillsammans, varav den åttonde till Kreta. Må det bli många fler. Ser ni förresten att han klippt sig? Han och Anton gick spontant in på en hårfriseringssalong och klippte nya frillor. Även jag funderar på att droppa in någonstans. Jag har tänkt klippa mig hela våren men det har inte blivit av och här är det nästan gratis så kanske jag skulle chansa. Alla har samma typ av hår som mig här nere så dom borde vara mer än vana min hårtyp.
2
Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Fina bilder på er och sååå söt kattunge :)

Svar: tack snälla! :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

Finisar! Rätt frilla i den värmen, han blev nästan blond...

Svar: Tack! Ja frisyren blev jättebra men det måste nog vara ljuset som gör att han ser nästan blond ut... iofs så har han fått en hel del vita hårstrån, hihi.
Eleni Apostolakis