MAYAS RUM

 
Att göra om och förändra är lite av min grej och ständigt kommer jag på någonting nytt jag "måste" göra. Dom flesta som hängt med ett tag känner säkert till det. Ett rum där jag alltid fastnar är i Mayas rum. Oavsett hur många ggr jag gjort om där inne blir det liksom aldrig bra. Det är ett barnrum men inte längre ett småbarnsrum. Igår när vi var lediga var jag där inne och fixade lite då hon önskar ett rum med mysigare känsla. Tror vi kommit en bit på vägen. Fortsättning följer.
 
Vi fick också spontant besök av Timmie och en stund senare kom min snälla lillasyster för att hjälpa mig slinga håret och fixa om mina naglar. Så otroligt tacksam! Nu räknar vi ner till Patrik kommer hem igen. Längtar så efter honom.

BARNFOTOGRAFERING

 
Jag har haft äran att fotografera ljuvliga lilla Ida. Det är så roligt att fotografera och sedan få sätta sig ned för att gå igenom bilderna och påbörja det stora redigeringsjobbet. Jag älskar det! Sådär mycket så jag inte kan slita mig när jag väl börjar. Och till helgen är det dags för sommarens första bröllopsfotografering. Har du också något du önskar föreviga tveka inte att höra av dig till eafotografier@outlook.com eller besök hemsidan.

EN STOR DAG

 
Det har varit en väldigt speciell och stor dag för vår stora tjej. Inte alls som vilken måndag som helst. På skolan tappade hon idag sin allra första tand och den hade väl bokstavligt flugit ur så hon och hennes kompisar hade letat efter den men den var borta. Därför har hon ikväll skrivit en lapp till tandfen, "Hej tandfen, jag tappade bort min tand idag på skolan. Kan jag få en peng ändå? Från Maya". Den lappen tillsammans med ett fotografi där hon visar upp gluggen har hon nu lagt i fönstret och hoppas, hoppas, hoppas att hon ändå ska hitta hit i natt. Dessutom kom mormor och morfar och överraskade med något hon pratat om i flera somrar nu... en studsmatta som dom stod och monterade ute på gården när jag kom hem efter jobb och kvällens barn fotografering. Den där lyckan är oslagbar att se!
 
Det är en sådan härlig tid nu. Önskar tiden kunde sakta ner så vi får njuta massor av sommaren! Häggen blommar för fullt och igår plockade Patrik en bukett till mig att ta in. Den doftar ljuvligt och slog till med pollenallergi DeLux så blommorna har fått flytta ut på balkongen. Men en liten stund på bordet då och då kan jag ändå inte hålla mig ifrån.

KÄRLEK PÅ MORSDAG

 
Känner mig så otroligt lyckligt lottad. Den här dagen vart något alldeles extra och den här tiden tillsammans med familjen var något vi verkligen behövde, allihopa. Det känns som jag och P knappt ses någonting alls sedan han började jobba borta större delen av veckorna och när han är hemma så går vi ändå bara om varandra. Tror både vi och barnen saknat den här tiden ihop. En picknick i parken i närheten med melonsallad och nybakade bullar jag gjort på morgonen, en filt och helt underbart sommarväder. Barnen kastade sten i bäcken och "fiskade" med pinnar och grenar dom hittade. Klättrade i träd, sprang omkring och fikade det vi hade tagit med oss. Bästa morsdagen någonsin! Min älskade lilla familj.
 
Vi har också ätit balkonglunch, målat om planteringsbordet, hade middagsgäster till sent igår kväll och självklart åkte vi till min mamma och pappa på eftermiddagen för tårta och firande av morsdag. Bästa älskade Mamma vad vi är glad som har dig!