EN STOR DAG

 
Det har varit en väldigt speciell och stor dag för vår stora tjej. Inte alls som vilken måndag som helst. På skolan tappade hon idag sin allra första tand och den hade väl bokstavligt flugit ur så hon och hennes kompisar hade letat efter den men den var borta. Därför har hon ikväll skrivit en lapp till tandfen, "Hej tandfen, jag tappade bort min tand idag på skolan. Kan jag få en peng ändå? Från Maya". Den lappen tillsammans med ett fotografi där hon visar upp gluggen har hon nu lagt i fönstret och hoppas, hoppas, hoppas att hon ändå ska hitta hit i natt. Dessutom kom mormor och morfar och överraskade med något hon pratat om i flera somrar nu... en studsmatta som dom stod och monterade ute på gården när jag kom hem efter jobb och kvällens barn fotografering. Den där lyckan är oslagbar att se!
 
Det är en sådan härlig tid nu. Önskar tiden kunde sakta ner så vi får njuta massor av sommaren! Häggen blommar för fullt och igår plockade Patrik en bukett till mig att ta in. Den doftar ljuvligt och slog till med pollenallergi DeLux så blommorna har fått flytta ut på balkongen. Men en liten stund på bordet då och då kan jag ändå inte hålla mig ifrån.
1
Mimmi

Det är lite sorgligt, hon är ju så stor nu Maya, vår fina Maya...<3

Svar: Jaa, det har gått så otroligt fort så ibland blir jag alldeles förstörd över tiden och kan nästan fälla en tår när jag tittar tillbaka på min lilla "bebis" <3
Eleni Apostolakis