PICKNICK

 
Då har vi gjort premiär med lunch-picknick utomhus för i år. Och igår åt vi faktiskt första middagen ute också. Inte alls samma värme idag men så länge solen skiner är vi glad. Eftersom utemöbler till balkongen är under uppbyggnad så gjorde vi helt enkelt picknick på golvet där ute. Även om barnen efter en stund började frysa så var det ganska så mysigt. Har varit där ute i timmar och byggt ihop soffan ordentligt, satt upp ljusslingan och fixa med planteringsbordet så våra plantor fick vädra sig ute en stund. Måste bara tipsa om den här fina ljusslingan som är en solcellslampa. Ni hittar den på Clas Ohlson för en billig peng. Perfekt om man inte har el utomhus eller vill börja dra långa sladdar. Tips tips!
2
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

Så mysigt

Svar: Ja, mysigt men något kallt. Snart blir det säkert varmare! :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

Lampslingan kan verkligen rekommenderas! Min har lyst inne på altanen hela vintern. Solcellen är placerad på fönsterbrädan och det räckte tydligen med bara dagsljus. Mysigt ni har det. Man får ta vara på stunderna....

Svar: Den är jättefin och vad bra att det behövs så lite! Jag är dock lite orolig att jag redan råkat haft av sladden när jag "häftade" fast den på "träden" ute på balkongen. Oh no!
Eleni Apostolakis