VINTERLAND

 
Till barnens stora förtjusning har det kommit massor med snö ihelgen. Jag gillar det lite också då det lyser upp den annars vissna och dystra skepnaden som man sett genom fönstret. Medan familjen lekt i snön och myst inomhus har jag istället jobbat tre av fyra dagar. Men igår kom jag inte bara hem till lilla familjen utan också middagsgäster trots allt. Trevlig och lagom kväll när man jobbar hela helgen. Veckorna går så rasande fort och tänk att det i fredags redan var en månad sedan jag gjorde min första arbetsdag på Cervera. Men ändå har jag kommit till det stadiet då det känns som jag varit där så himla mycket längre fast ändå som att jag började där alldeles nyss. Det är roligt och jag trivs vilket fall.
 
Flickorna sover, Patrik är ute och springer och jag tänker göra mig en kopp té och lägga mig i soffan en stund. Imorgon är det måndag igen och allt vad det innebär. Hoppas ni haft en fin helg!

MORNING

 
Vilken lycka att ha världens bästa frukostsällskap varje morgon. Dessutom i lugn och ro utan stress nästan varje dag. Hade lovat varm choklad med grädde denna torsdag. Nu mera är jag en trogen chai té drickare men ibland kan man faktiskt lyxa till det lite. Dom här stunderna på dagen skulle jag aldrig vilja byta bort. Tända ljus, gott att äta och dricka och härlig musik i bakgrunden. Just nu är det julmusiken som dominerar när jag och lilla H får bestämma. Snabbt och spontant bestämde vi att följa med min mamma för att åka och strosa omkring bland julsaker om bara en stund. Så mysigt! Visst har jag kunnat njutit av den här ledigheten. Massor. Det glädjer mig.

SMÅ JULKLAPPSTIPS

 
Jag är på god väg med mina julklappar. Barnens är faktiskt redan klara och står nu redo för att slås in. Några favoriter är de ovan. Jag vet utan tvekan att Hanna kommer att bli helt lyrisk över denna underbara lilla tyllkjol som kommer att passa alla hennes bebisdockor. Har ni också någon som är lika tokiga i bebisdockor och tyll så får ni liksom bara inte missa den här. Så fantastiskt fin och ni hittar den hos House of dreams. Sedan har vi den där helt underbara fakta boken om djur - Animalium. Helt förståligt att den blivit så populär och omtalad. Det är en bok som kommer vara lika uppskattad och intressant för stora som små. Och så den fina fina pläden. Kommer antagligen bli en riktig mysfilt/snuttefilt till minsta fröken men helt säkert också agera täcke till dockorna. Dessa hittar ni hos Mininook. Några små julklappstips till den som vill ha lite idéer.
 
Hanna och jag åkte och hämtade ut världens största paket innan vi skulle hämta Maya från skolan. Var knappt så jag fick in det i bilen, haha. I den ligger många julklappar och presenter till barnen, så ni kan gissa nyfikenheten som blev när jag inte så diskret släpade upp den där enorma lådan till lägenheten. Nu när dom somnat tänker jag göra premiär med glöggen för i år, äta pepparkakor och slå in julklapparna. Så imorgon när dom vaknat har jag trollat bort den där kartongen. Ska bli så mysigt. Och det är så skönt att kommit så långt. Allt för att slippa stressen i December. Då ska det mest bara njutas och jobbas.