ANDAS UT

 
Sitter med en kopp chai té och bockar av mail, redigering och foton som ska ut och iväg. Pustar ut en stund. Allt det roliga kan även vara krävande emellanåt. Men så länge man känner glöden för det man gör så vill man aldrig sluta. Posterna som kommit upp i sovrummet kommer också från Fashionell. Den ovanför sängen har jag länge funderat på och nu sitter den äntligen där. Velar dock om den ska få en ram eller inte. Tills vidare får det se ut såhär iaf. Ni vet, jag ändrar mig ju ganska ofta och flyttar runt allt ändå. Men på tal om Fashionell så ska ni bara få se vad som sitter på Hannas vägg nu. Helt amazing fina posters. Det kommer i ett inlägg lite längre fram.
 
Jag och Hanna har varit ledig idag och Maya var tillbaka i skolan efter höstlovet. Men oj en sådan ledig dag. Känns som jag runnit omkring mest hela dagen. Gick och lämnade Maya på skolan, hämtade henne knappt en och en halv timme senare för hon skulle till tandläkaren, åkte hem och fixade lunch till barnen för att sedan ta en promenad och lämna Maya på skolan igen, jag och Hanna fortsatte till affären och stannade i lekparken i över en timme innan det var dags att hämta hem skoltjejen igen. Och ungefär sådär har dagen fortsatt. Men vissa dagar är mer "hattigare" än andra helt klart. Nu ska jag fortsätta jobba på.
2
Joanna-livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2

Så fina

Svar: Tack!
Eleni Apostolakis

ullie

så fint ja vissa dagar man bara liksom flyter med o vet knappt va man gör. skönt va med skatterna en ledig dag ändå kram o fin tisdag

Svar: Så är det verkligen! Och tack! Hoppas du har en fin dag mitt i veckan :) Kram
Eleni Apostolakis