BYE OKTOBER

 
Det har varit en väldigt händelserik månad för min del. Jag hann knappt bli arbetslös så fick jag ett jobb jag verkligen ville ha. Det var en tillfällighet men det var väl också meningen tänker jag. Är otroligt glad som hamnat med ett fantastiskt härligt gäng på Cervera. Redan i mitten av Oktober gjorde jag mina första pass och fr.o.m. nästa vecka börjar jag på min ordinarie tjänst med mitt rätta schema. Superkul! Samtidigt har jag fått flera nya samarbeten via sociala medier och jag har även hunnit med en dopfotografering. Är så glad som får hålla på med flera olika saker som jag verkligen brinner för. Hem, inredning och fotografering mest hela dagarna. Kan inte bli bättre! Jag har ju också varit väldigt mycket ledig under Oktober och fått tillbringa extra mycket tid med både flickorna, men så klart mest med Hanna som också kunnat vara ledig tillsammans med mig hela dagarna. Vi har både pysslat och bakat massor. Till och med tjuvstartat med julbaket då vi bakat pepparkakor under höstlovet. Vi har firat min kusin som fyllt 30 år. Haft Mayas tidiga kompiskalas på himlabadet. Maya har för övrigt kalasat nästan varje helg och så har hon även fått tagit hål i öronen. Jag har behandlats med mediciner mot mitt magsår och varit på provtagningar och annat. Men väntar fortfarande remisser till sjukhuset. Inget jag lägger vikt på att tänka på tills dess. Jag har målat om i Mayas rum. Både väggar, lister och fönster har fräschats upp. I överlag har det varit en toppenmånad! Det glädjer mig verkligen för jag ogillar Oktober massor egentligen.
 
Nu välkomnar vi November! Eftersom jag egentligen avskyr alla våra höst och vintermånader så galet mycket så kämpar jag extra för att hitta något ljus i mörkret. Därför lägger jag stor fokus på myset inför julen. Vi tänder ljus, brasor i kakelugnen, pysslar, bakar, spelar julmusik och plötsligt längtar jag nästan lika mycket som barnen till självaste julafton. Ska försöka behålla den känslan så långt det bara går. Idag inledde vi November med höstlovsbio. Tog med tjejerna och deras mormor för att se "Ballerinan och uppfinnaren". Allt för att slippa se ut på  den gråa och regniga dagen. Och så fick vi några mysiga timmar att gå plötsligt. Sista natten innan Patrik kommer hem. Nu längtar vi massor efter honom!
1
Jeanette

Låter som en väldigt händelserik månad! Skönt att det löste sig med jobb, ibland måste man avsluta något för att till och med hitta något bättre än man hade innan :)

Svar: Ja, det kan nog helt enkelt vara så. Om inte annat så kom den här jobbet så lägligt det bara kunde komma och det är jag SÅ glad för! :)
Eleni Apostolakis