ENKELT MEN HEMTREVLIGT

 
Med så små medel kan man få hemmet att kännas ännu mer hemtrevligt. Jag är så svag för dofter. För mig kan det räcka för att få en helt annan känsla. Fick ett tips om ett doftljus från Lagerhaus som luktar kanel för bara 49kr. Men det doftar inte bara kanel, utan hemtrevligt som från nybakade pepparkakor. Jag eldar det redan morgon och kväll så gissar jag måste köpa på mig några stycken till innan julen är här. Och så alla små saker som några kvistar. Jag är fortfarande helt till mig i eukalyptus. Passar lika bra på sommaren som på vintern. Året runt kvistar helt klart. Det ska börjas göra kransar av det redan nu. Och så har jag nästan alltid några kvistar i små vaser.
 
Över till något helt annat. Trots att jag kommer jobba mera på mitt nya jobb så har jag ett schema där jag får tillfälle att vara med flickorna mycket mer. Älskar det! Som idag. Får nästan hela dagen hemma med Hanna och Maya behöver inte stanna på fritids eftersom jag börjar så sent. En riktig mysdag har vi! 
3
AngelicasVärld

Ja doftljus är fantastiska...jag laddade upp med en stor beställning av mina favvosar från Voluspa för en månad sen...5 vackra ljus landade hemma och nu har jag så det räcker under hela vinterhalvåret! Älskart!

Svar: Ja, det gör så otroligt mycket! Helt rätt att bunkra upp så man vet att det räcker :)
Eleni Apostolakis

MALINDENISE

Åh vilket bra tips med ljuset!

Svar: Kul att du gillade det :)
Eleni Apostolakis

Rebecka Lindström

tack för tips :D

Svar: Kul att du gillade det :)
Eleni Apostolakis