JULEN SMYGER SIG IN

 
Lagom till min lediga dag vaknar jag helt förstörd. Så slut så jag skakar och en huvudvärk som slog till ordentligt. Mot eftermiddagen har snuvan kommit och ögonen rinner så jag gissar jag åkt på en förkylning. Typiskt. Vill inte. Har ändå vart och lämnat och hämtat Maya på skolan för att sedan åka till tandläkaren... igen. En sak som blivit väldigt jobbigt på senaste och därför blir det också extra många besök. Lilla vän som har det så kämpigt.
 
Snön har fortsatt vräka ned. Hanna stod och fascinerades över snöflingornas storlek och mängd genom fönstret. Under tiden plockade jag fram min nya fina ljusstake från House doctor och min lilla amaryllis. Julen börjar smyga sig in i vårt hem. Vill hinna med en massa mer innan första advent. Har så många idéer men för lite material. Tänker att det blir mycket pyssel och julbak till veckan. Så nu lägger jag mig på soffan för att vila, läsa julmagasin och planera inför julbaket. Hoppas jag kan sova bort den här hängigheten och förkylningen snabbt.
7
Jennie

Det är mysigt att julen, närmar sig.

Svar: Jättemysigt! Och nu är vi nära! :)
Eleni Apostolakis

Sarah

åh fina bilder

Svar: Men tack snälla!
Eleni Apostolakis

Anonym

TACK för att ni kommenterade på min blogg https://eshies.blogspot.se/

Mimmi

ALLA pratar och planerar för julen redan. INGEN klagar, gnäller eller suckar över det i år, det är så mysigt. Grannen har klätt in sitt hus i ljusslingor ända upp till skorstenen och pluggat i kontakten! =D

Svar: Nej, visst är det väl härligt?! Och nu är vi nääära!
Eleni Apostolakis

Anna Holm

Snyggt!

Anna Holm

Snyggt!

Svar: Tack!
Eleni Apostolakis

EVELINA

Nej vad jobbigt med förkylning! :/ Hoppas du kryar på dig snabbt! <3

Jättemysiga bilder i alla fall, och fint pynt som fått komma fram!

Svar: Tack så mycket! Ha en fin dag! :)
Eleni Apostolakis