MY NEW LIVINROOM

 
Hurra, igår när jag kom hem från jobbet så stod våra nya soffor i vardagsrummet. Våra nya soffor som egentligen inte är helt nya utan mer i andra hand då mina föräldrar haft dom tidigare. Fortfarande i nyskick skulle jag väl ändå säga men kanske inte de soffor jag valt att köpa om vi skulle köpt helt nya och dyra. Det är dock inget som det finns utrymme till för tillfället så dom här känns helt fantastiskt bra jämfört med vår tidigare, som då sjöng på sista versen. Så idag har vi möblerat om hela rummet och det känns så otroligt mycket finare och fräschare nu! Äntligen en soffa med avtagbar klädsel som bara går att ta av och stoppa in i tvättmaskinen. Det hade inte den förra. Det misstaget gör vi aldrig om igen så länge vi har ungar i boet.
 
Passande nog hade jag ett paket som låg och väntade på att bli hämtat också. Så idag när vi ändå var ute hela familjen passade jag på att gå förbi och hämta det. I samarbete med Fashionell kom massor med fina produkter. Bland annat den här förstoringen på våra älsklingar som nu sitter i vardagsrummet. Fotot tog jag på Kreta i somras och jag blir alldeles varm i hjärtat varje gång jag tittar på den. En sådan speciell dag som jag aldrig kommer att glömma. Kvalitén var bland de finaste jag sett, så jag är hur nöjd som helst! Den kan se lite malplacerad ut där den hänger men tanken är att fler saker ska komma upp på väggen alldeles intill. Dit har jag inte hunnit än bara. Nu är brasan tänd i kakelugnen, oxfilén och sötpotatisgratäng på gång i ugnen och en mysig kväll med familjen väntar. En av få helger jag har ledig före jul så nu ska det mysas och njutas ordentligt!
7
Mimmi

Det fotot är magiskt vackert....

Svar: Tack! Älskar det verkligen <3
Eleni Apostolakis

Maria

Kul med nya soffor och bilden på dina barn är superfin!

Svar: Tusen tack!
Eleni Apostolakis

Gina

Haha precis så resonerade vi. Valde mellan en fin klädsel och en "tråkig" klädsel på våra nya soffor. När vi såg att den fina behövde kemtvätt och den tråkiga var 40 grader blev valet lätt! 😂

Svar: Haha, ja i längden är det mer hållbart i småbarnsåren iaf ;D
Eleni Apostolakis

Cornelia

Alltså ååååhh så fint! Ser alldeles underbart ut!

Svar: Åh, tack snälla! <3
Eleni Apostolakis

Joanna-livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2

Så fint

Svar: Tack snälla!
Eleni Apostolakis

Tess

Så himla snyggt! :D

Svar: Tusen tack! :)
Eleni Apostolakis

Jennie

Jättefina bilder, och fin blogg.

Svar: Tack så jätte mycket!
Eleni Apostolakis