POM.DECO

 
I samarbete med Pom.Deco fick vi nyligen hem den här fina vimpeln som nu hänger inne i Mayas rum. Vet inte om den kommer få stanna kvar där eller byta plats. Den hamnade mest bara där när jag packade upp den. Vimpeln är handgjord och består av merinoulls-tofsar. Superhärlig! Just den här är i färgen Dusty pink men den finns i flera olika färger och man kan dessutom blanda färgerna som man vill på en och samma vimpel. Tummen upp på det.
 
Den stora nackdelen såhär års är mörkret. Mörkret och åter mörkret. Tillfällena till att fotografera blir allt glesare och tajtare att få ihop på ett dygn. Många gånger så går det knappt att fota överhuvudtaget på flera dagar för att få bra bilder. Som idag t.ex. Men den blev visst några knackliga foton iaf. Har jobbat några timmar tidigare idag och nu sitter jag med kvällsjobbet - redigering, mail och samarbeten. Patrik kom hem och vände i dörren men fick med sig en spindel och en zombie som var bjuden på Halloweendisco hos vänner ikväll. Taggade ungar och trötta föräldrar. Men dom är väl snart hemma igen.
2
Mimmi

Två tips som kan hjälpa en trött mamma i mörkret: Adlibris säljer pysselkalender för typ "storasystrar" har jag sett och det finns flera andra kalendrar till bra pris också för alla åldrar. I stället för att du pysslar i hemlighet för att få ihop kalendrarna så kan ni pyssla i små doser varje dag tillsammans. Tips TVÅ: Mandelmanns julspecial!!! 19 december på TV 4 ( Timell har ju lämnat lite luckor i tablåerna...)

Svar: Tack för dina fina tips! Har inte riktigt bestämt hur vi ska göra med kalendrar i år. Har kollat på färdiga, har funderat på att göra egen och ibland till och med funderat på att hoppa över något mer än "tv-kalendern". Men åh, är så fram och tillbaka. Får se hur det blir :) Ska kolla Adlibris :) Och Mandelmanns julspecial. ÅH! Kollar på det gånger hundra jämfört med många andra program. Det ser jag fram emot! Om jag nu inte råkar jobba till 21.30 precis då, haha.
Eleni Apostolakis

Joanna-livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2

Så fint

Svar: Tack!
Eleni Apostolakis