NÄR MAN VÄL BÖRJAT

 
Fyndade finaste kuddarna med tofsar på från H&M Home på REA. Gillar tofsar och ännu mera fyndpriser. Kommer att bli fint i våra nya soffor som vi väntar på. Ni anar inte hur otroligt mycket jag längtar efter att åka och slänga bort vår fruktansvärt slitna och hemska soffa. Hade helst gjort det igår eller förra månaden, så det kommer bli en fröjd när vi får lasta den på släpet och aldrig mera behöva se den igen. Ja, det är faktiskt så illa. Vaknade med så stor lust till att möblera om lite här och lite där. Men tror faktiskt jag får lugna mig lite tills nya sofforna är på plats.
 
Patrik skjutsade Maya på skogskalas för en stund sedan och Hanna la sig i soffan för att titta på Lotta på Bråkmakargatan. Nu ska jag gå och se efter om hon är vaken och göra henne lite sällskap. Men hon börjar bli så förkyld den lilla fröken så jag har en känsla av att hon kan ha somnat på de här minuterna jag varit i rummet bredvid. Och om nu så är fallet, så kanske jag börjar rumla runt bland våra möbler i något annat rum så länge. Man vet aldrig var det slutar när man väl börjat.
1
Kristin

Åh vad härligt med en ny soffa. Det skulle vi också behövt, framförallt en större så man inte behöver sitta och trängas, även om det också är mysigt, ibland! ;P Lycka till på nya jobbet!

Svar: Haha ja precis, ibland kan det vara mysigt. Jag har längtat efter den här dagen så himla länge nu och på lördag så får vi äntligen hämta dom! Tjiho! Och tack ska du ha. Hoppas helgen varit bra! :)
Eleni Apostolakis