TJUVSTARTAT JULEN

 
Vi kunde bara inte hålla oss längre. Redan igår lovade jag flickorna att stanna på mataffären när jag slutade jobba för att se om jag kunde få tag i pepparkaksdeg. Och det fick jag! Vi tjuvstartade julen och gick all in med julmusik och pepparkaksbak efter frukost. Mysfaktor gånger tusen. Medan smulorna bakade och smakade på degen så stod jag för gräddning. Så otroligt duktiga. Deras pepparkakor blev magiskt fina och det på helt egenhand. Imorgon går vi in i November, hela månaden tänker jag att vi ska försmaka på julen. Mysigaste tiden sedan jag fick barn. Dom gör allt så mycket viktigare och större än vad jag någonsin kunnat känna tidigare.
 
Och ser ni vad Maya gjort? Hon som för bara ett år sedan sa att hon aldrig skulle göra hål i öronen och var rädd för att man "måste" göra det. Senaste månaderna har hon själv pratat om det allt mer. Vi lovade hon skulle få göra det. Så igår, första dagen på lovet, var hon en nervös men modig liten tjej som tog hål i båda öronen. Ni kan ju gissa hur stolt hon är över det nu. Lilla älskling!
3
Maggiesskafferi

Så underbara bilder!! Att baka pepparkakor med barnen är så roligt!:)

Svar: Tack snälla! Ja, det är så roligt och mysigt! :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

Kan föreställa mig hur mysigt det doftar i köket, måste också börja med lite julmusik ....Va roligt det ska bli att få köpa något fint till Mayas öron i present framöver.

Svar: Det doftar ljuvligt. Men om man nu inte orkar, har tid eller lust med att baka egna pepparkakor så finns det helt underbara doftljus på Lagerhaus som jag köpte med mig hem från jobbet igår. Dom doftar kanel men när man tänder det luktar det precis som nybakade pepparkakor. Mmm! På med julmusiken nu Mimmi, det är mysigt! <3
Eleni Apostolakis

JUNITJEJ

Så mysigt med jul!

Svar: Ja, det är underbart!
Eleni Apostolakis