HÖSTMORGON

 
Det känns som det var veckor sedan vi såg ljuset på riktigt. Det enda som är mysigt är alla ljus man tänder och faktiskt kan ha tända större delen av dagen nu. När vi hade lämnat Maya på skolan gick vi hem igen och tände ljus, kokade varmchoklad och tittade på Pettson och Findus. En riktigt mysig höstmorgon. Nu har vi bestämt oss för att ta en promenad ner på stan en stund och uträtta några ärenden och bara strosa en stund innan det är dags att hämta Maya från skolan. Det känns lite märkligt att bara vara ledig utan att veta hur länge. Men jag ska njuta av det så mycket jag bara kan.

VILKEN HELG

 
Det blev visst en paus från bloggen i några dagar. Välbehövligt ibland men jag märker också hur fort jag saknar det. Helgen har svischat förbi och vi har hunnit med ganska mycket. En tur till birsta och införskaffat ett helg gäng med skor till flickorna, vinteroverall, vinterjacka och täckbyxor kan vi nu också checka av. Väldigt tidigt för att vara vi, men någon gång lär man visst av sina misstag. Väntar man till det börjar bli vinter så är det slut nästan överallt och omöjligt att få tag i det man vill ha och i rätt storlekar. Ganska skönt att ha det gjort nu. Vi har städat, rensat och jag fortsätter att flytta saker runt runt i varje rum. Igår kom min mamma och pappa förbi och fikade, vi spelade sällskapsspel och barnen hade dansshow. Så mysigt. Vi hade minsann längtat efter mormor och morfar som varit på Kreta. Men nu har vi dom hemma igen! Och sist men inte minst så har vi firat min lillasyster som fyllt år. Vi blev kvar där när alla andra hade åkt hem och både jag och barnen blev ompysslade och fick naglarna fixade. Och så avslutade vi helgen med pizza night hos Joanna och Anton. Det har varit en härlig helg och det bästa avslutet på en vecka som annars varit lite upp och ner för min del. Nu kan jag somna glad och nöjd.

FÖR SISTA GÅNGEN

 
Det känns så overkligt. Kan knappt tro att det är sant. Det kom någon slags nervositet över mig när jag stod och tittade på klockan och plötsligt insåg att det bara var minuter kvar på min gamla arbetsplats. En plats som känts som ett andra "hem" mer eller mindre i så många år. Nu är det slut och det är dags för nya äventyr. Frågan är bara vad som väntar? Jag har faktiskt ingen aning fortfarande. Spännande men skrämmande. Tillsvidare är jag ledig på obestämd tid. Märklig känsla. Men jag vet att det kommer bli bra. Blommorna tillsammans med andra gåvor fick jag som tack för den här tiden. Och jag får själv tacka för dom här åren! Nu väntar en spännande framtid och till att börja med en massa tid med mina flickor igen ♥
1