NÄR TIMMARNA GÅR

 
Så otroligt skönt att det är fredag och att vi när som helst väntar hem Patrik. Ser så mycket fram emot en helg tillsammans. Alltid höjdpunkten. Igår var jag nere på stan och fikade med en tjej som jag lärde känna på Kreta när vi var 12-13 år. Världen känns bra liten ibland. Vi har haft lite strökontakt genom åren och för att göra en lång historia kort så har hon flyttat från Uppsala till Sundsvall för bara några veckor sedan. Det var verkligen superkul att ses!
 
Idag har jag varit och besiktat bilen och sedan helghandlat innan vi hämtade Maya på skolan. Timmarna går så fort så ibland undrar jag vart dom tar vägen. Försöker hela tiden distrahera mig med saker nu när jag börjat äta två sorters antibiotika och två andra tabletter mot magsyran två gånger om dagen. Börjar redan känna skillnad för magens del men annars känner jag mig lite allmänt konstig, trött och har känslan av att ha stark parfym i munnen.   Tycker inte om att stoppa i mig en massa tabletter och mediciner så nu vill få det här snabbt överstökat. Helgblommorna står på bordet och nu vill Hanna hoppa i ett bad för femte gången den här veckan. Samtidigt ska jag och Maya göra inbjudningskort då hon ska få ha kalas för kompisarna snart. Allt för att underlätta under julen när hon egentligen fyller. Trevlig helg på er!
1

Provsvar, lek & loppisfynd

 
 
En lek och mys dag för mamman och Hanna. Är magiskt trött, sådär så jag nästan skulle kunna lägga mig och sova en stund. Det kan ha sin förklaring. Har hört ifrån vårdcentralen tre av fyra dagar den här veckan. På samma gång som jag så klart inte önskar att vara sjuk så känns det faktiskt som en lättnad att dom hittar fel på mig. Det är inte bara inbillning, jag är inte bara stressad eller mitt uppe i småbarnslivet, som jag fått höra tidigare och ibland nästan trott på själv. I början av veckan fick jag svar på att jag har dåligt järnvärde och skulle bli kallad för ytterligare prover. Kan förklara varför jag kan bli så trött, varför jag varit så otroligt yr så jag trott jag ska ramla omkull emellanåt, min hjärtklappning och mycket mer. Igår fick jag nytt brev med ny tid för att ta fler prover till veckan. Och idag ringde läkaren till mig och talade om att dom hittat magsårsbakterier. Så hej magsår! Vet inte hur länge jag gått med det här men antagligen alldeles för länge. Så nu sätts antibiotika in och ytterligare en medicin som jag ska hämta ut redan idag. Det ska ätas tills att jag fått tider upp till sjukhuset för de andra undersökningarna. Det är mycket nu, men äntligen får jag hjälp och kan bara bli bättre! Känns helt overkligt men så himla skönt.
 
 
Sist men inte minst så kommer här en liten sneak peak på Mayas rum och mitt senaste loppisfynd. Det är inte bara en bryå utan faktiskt en sekretär till Mayas stora förtjusning. Den har stor potential att bli hur fin som helst. Någon dag ska jag sätta igång med det projektet också. Jag behöver en hel massa färg till allt tänkbart. Jag älskar att måla och göra om.
1

TILL MAYAS RUM

Man blir så effektiv av att vara hemma och ledig. Snart har jag rensat och städat ur varje garderob, låda och skåp. Vilken befrielse det kan vara. Vi har också fortsatt i Mayas rum och äntligen börjar det bli riktigt bra. Enda sedan hon flyttade in i det rummet har vi inte fått till det, oavsett hur många gånger jag möblerat om. Men bara av att få in byrån jag köpte på secondhand, ut med det gamla och röra om ännu en gång så börjar det likna något. Ny färg på väggar och fönster kommer lyfta allt ytterligare. Och tänk att barnen plötsligt kan tycka det är roligt att få vara med att göra om och städa. Dom blev fullt ovänner om vem som skulle dammsuga först, haha. Det måste vara första gången.
 
Några saker skulle behöva kompletters med för att få till den rätta känslan och endel på önskelistan är liknande det nedan. Kanske ni får se en sneak peak från rummet imorgon. Håll utkik.
 
 
Knoppbräda från Irishantverk hos Åhléns / Ljusslinga från Clas Ohlson / Bordslampa & pläd från Mio / Förvaringskorg och jutematta från Hemtex / Påslakanset från Garbo&Friends eller något liknande
1