HENNES TUR NU

 
Nu när Maya är i skolan om dagarna tar jag igen lite egentid med Hanni som vi aldrig haft på samma sätt som jag ju hade med Maya första åren. Framförallt eftersom vi valde att ha båda barnen hemma en längre tid. Ångrar det inte en sekund men tänker också att det är Hannas tur att få lite tid för sig själv nu. Det är världens gladaste och busigaste lilla unge. Men också så otroligt go och mysig. Vi spenderade halva förmiddagen i sängen och läste bok efter bok innan vi tog tag i dagen på riktigt. Hämtade sen hem skoltjejerna som hade picknick ute och sköter sig själva mest hela tiden. Sen har min Maya haft sin första fotbollsträning ikväll. Vilken start på veckan hon haft, helt lyrisk, min fina lilla Maya.
1
Mimmi

Oj, har vi en sport tjej på tillväxt nu? Hon är ju så duktig på skidor också bl.a.... Vad roligt för henne. Då är det Hannis tur att baka ovh pyssla med mamma. Myyyys....

Svar: Ja, det ska vara aktiviteter och saker att göra non stop. Hon älskar fotbollen. Synd bara att hon hann vara med endast två gånger innan uppehåll inför nästa säsong. Men då blir det väl helger som går åt till att stå och heja på vår lilla fotbollsspelare sedan :) Mycket mys och bak med Hanni ska det minsann bli :)
Eleni Apostolakis