PRAG DAY 1

Borta bra men hemma bäst. Det tog oss nästan halva dagen att ta oss från Arlanda till Sundsvall då vi hamnade mitt i en bilolycka utanför Gävle. Så alldeles för många timmar spenderades i bilen igår. Det är vilket fall skönt att vara hemma igen men vi har verkligen haft fantastiska dagar i Prag. En väldigt vacker stad men massor att se. Tråkigt att vi inte hann med allting men man vet aldrig, kanske åker vi tillbaka någon gång. Nu har reslusten vuxit sig ännu större och jag vill bara ut och se världen!
 
Jag kommer att dela upp inläggen i tre delar och därmed kommer det också att komma upp en film från varje del. För första gången i mitt liv har jag filmat, klippt och fixat mina alldeles egna youtubeklipp. Himla roligt faktiskt. Även om jag nu upptäckte efter två dagar att jag hållt kameran åt fel håll och det gör att bilden inte blev helt optimal. Men så fick det fortsätta att vara under hela resan. Nu kommer jag inte göra om det misstaget igen om jag skulle få för mig att spela in någonting mer. Filmen hittar ni längst ner i inlägget efter en hel rad med bilder jag tog första dagen i Prag.
 
 
 
 
Ni får tänka på att det är allra första gången jag gör något liknande, haha. Det blev en kortare film från allra första dagen, de andra två kommer vara betydligt längre och redan andra dagenmärker man att jag börjat bli mer varm i kläderna. Nästa del dyker upp någon gång under morgondagen.
3
NORRSKEN EMMISH

härliga bilder =)

ha en toppen lördag

Svar: Tack så mycket! :)
Eleni Apostolakis

Mamma

Blev ju jättebra film och fina bilder👍😄! Såg mysigt ut i Prag!

Svar: Tack! Kul att du tyckte det var skoj att se :D kram
Eleni Apostolakis

Monia

Vilken härlig upplevelse! Vad roligt att få följa med er till Prag. Ska bli spännande att få se fortsättningen. Kram😁

Svar: Vad roligt att du gillade det :) Kram
Eleni Apostolakis