PRAG DAY 2

Andra dagen i Prag besökte vi bland annat Praha castle, John Lennon Wall och åt traditionell tjeckisk mat och den kända bakelsen/glassen Trdelnik som säljs överallt längs gatorna. Vi vandrade upp i ett högt torn på Vituskatedralen och känslan att gå i det trånga utrymmet upp för 280 trappsteg gör mig fortfarande yr och ger mig obehagskänslor. Jag är glad att vi gjorde det men jag tror inte att jag skulle göra om det, någonsin. Det var en väldigt intressant och rolig dag och ännu en gång hade vi vädret på vår sida enda fram till kvällen då det bara slog till och det drog in världens oväder så alla sprang för att ta skydd. För att se mer av dagen finns nu del 2 uppe på min youtubekanal eller se längst ner i inlägget efter alla foton.
 
 
 
Om ni gillar reseinläggen och/eller mina videoklipp får ni gärna trycka på hjärtat nedan. Det underlättar för att veta vad ni tycker är kul att se och läsa :)
1
Mamma

Verkligen roligt att se er dokumenterade Prag vistelse👍😄! Men oj, vad ni har vandrat gatorna upp och ner! För att inte tala om trappan upp i tornet! Duktig du är på att göra film😍!

Svar: Vi har vandrat så jag tror jag fortfarande har träningsvärk, haha. Och tack! Duktig vet jag väl inte, men det var en rolig grej att göra :D
Eleni Apostolakis