TILL MAYAS RUM

Man blir så effektiv av att vara hemma och ledig. Snart har jag rensat och städat ur varje garderob, låda och skåp. Vilken befrielse det kan vara. Vi har också fortsatt i Mayas rum och äntligen börjar det bli riktigt bra. Enda sedan hon flyttade in i det rummet har vi inte fått till det, oavsett hur många gånger jag möblerat om. Men bara av att få in byrån jag köpte på secondhand, ut med det gamla och röra om ännu en gång så börjar det likna något. Ny färg på väggar och fönster kommer lyfta allt ytterligare. Och tänk att barnen plötsligt kan tycka det är roligt att få vara med att göra om och städa. Dom blev fullt ovänner om vem som skulle dammsuga först, haha. Det måste vara första gången.
 
Några saker skulle behöva kompletters med för att få till den rätta känslan och endel på önskelistan är liknande det nedan. Kanske ni får se en sneak peak från rummet imorgon. Håll utkik.
 
 
Knoppbräda från Irishantverk hos Åhléns / Ljusslinga från Clas Ohlson / Bordslampa & pläd från Mio / Förvaringskorg och jutematta från Hemtex / Påslakanset från Garbo&Friends eller något liknande
1
Maggiesskafferi

Ser ju jättefint ut, hon kommer säkert bli nöjd:)

Svar: Tack! Hon är så nöjd redan, men ytterligare piff kommer bara sätta rummet i en ännu mysigare atmosfär :D
Eleni Apostolakis