TIME TO FLY

 
Nu är det nära tills det är dags att ge sig ut och flyga igen. Om inte mindre än ett par dagar ska vi vara packade och klara för att åka mot arlanda. Trots att det bara är en och en halv månad sedan vi kom hem från Kreta så känns det SÅ länge sedan vi var iväg. Nu är det ingen sola och bada resa vi åker på och vädret ser ut att ändras varje gång vi kollar så packningen känns aningen svårare den här gången. Men jag har åtminstone köpt mig en ny handväska till handbagage. Jag som tänkt svart ett tag såg den här alldeles ensam bland alla andra och den liksom ropade på mig. Kunde helt enkelt inte låta bli, så brun fick det bli, igen. Tycker om den jättemycket! Ni hittar den hos Åhléns.
 
Nu har jag semester i en vecka och det känns så skönt. Dessutom har barnen piggat på sig och även om dom fortfarande är förkylda så är det ingen feber längre. Tur i oturen att det kom den här veckan och inte nästa när dom ska bo både med mormor och morfar och farmor och farfar. Har nog inte kunnat lämna de och åkt då.
 
Nu ska vi ladda upp för att grilla, har hunnit med en tur till Birsta direkt när dom öppnade och så blir det familjemys hela kvällen. Trevlig helg på er!
1
Mimmi

Den är verkligen snygg.

Svar: Tack, föll för den direkt :)
Eleni Apostolakis