VALBORG & NYHETER

 
Sista April. Sista April. Tänk att det är första Maj redan imorgon! Helt ofattbart vad fort det går. Jag hade dessutom turen att vara ledig idag. Medan resten av familjen är och har varit lediga i dagarna fyra så lyckades jag åtminstone få en dag tillsammans med dom. Det har varit riktig sommarvärme ute. Har spenderat halva dagen liggandes på balkongen i solen, sedan har vi varit ute på gården och krattat och städat medan barnen hoppat studsmatta, jag har tagit en långpromenad, mamma hälsade på en stund, fixat och städat på balkongen på baksidan så nu är det mest piffet kvar när alla möbler kommit på plats och i skrivande stund så står Patrik ute vid grillen. Tanken var att gå på Majbrasa men i sista stund bestämde vi oss för att slopa det. Det känns inte jätteviktigt direkt. Det viktigaste är att vi är tillsammans.
 
Till något helt annat, titta vilken Underbar säng Hanna fått till sitt rum! Vi får tacka "faster" Camilla som både hittade den och sponsrade till den. Det blev fantastiskt fint och sakta sakta börjar rummet ta ny form. Älskar det! 
 
Trevlig Valborg!
1

EN GRÖN FRUKOST, FOTBOLLSCUP & JOBBHELG

 
Startar upp helgen med en grön frukost. Matcha latte är något jag verkligen fastnat för. Gott både till frukost eller om man vill ha något istället för kaffe under dagen. Nu har helgen vilket fall kickat igång och Maya och Patrik åkte strax före kl.7 imorse mot samlingen med fotbollslaget. Maya har sin allra första fotbollscup i helgen. Mer taggad och lycklig tjej får man leta efter. Alldeles strax kommer barnens mormor och morfar för att plocka upp mig och Hanna för att ta oss iväg mot nästa fotbollsmatch som de ska spela. Jag har så klart jobbhelg så jag missar det mesta men jag är glad att jag ändå hinner med att se en av helgens matcher. Det är så stort för henne och då blir det ännu större för mig. Så klart. Hoppas ni får en härlig lördag och att solen skiner på er också!

VARJE DAG

 
Såhär skulle jag kunna spendera nästan varje dag. En kort tur ut till birsta för att köpa en madrass till Hannas nya säng. Ni ska få se vilken skönhet som flyttat in och gjort rummet så mycket mer mysigt. Men det tar vi kanske imorgon. När vi hämtade hem Maya från skolan hade jag lovat jordgubbar och kvarg till fika. Hur gott börjar det inte bli med alla frukter och bär som kommer den här tiden på året. Barnen är minst lika till sig som jag själv. Och som pricken över i så kunde vi dessutom äta det goda utomhus i solen. På framsidan mot husväggen blir det alltid så varmt. Så den balkogen används just nu väldigt flitigt. Men visst längtar jag ännu lite mer tills att det är dags att inviga den större balkongen på baksidan. Det är dock mycket att fixa i ordning där före. Tänk så roligt att möblera, plantera och ha en massa blommor. Men allra först krävs lite planering då jag tänkt mig något helt nytt än förra året. Som vanligt.
4