BALKONGPREMIÄR

 
Så var sista dagen på påsklovet här. Spenderade förmiddagen på Södra berget för att åka skidor och åkte sedan hem för en "after ski" på balkongen. Jag behöver då aldrig vara ensam och oavsett vad jag hittar på så har jag ett litet snöre efter mig som gladeligen hänger på. Vilken tur jag har som får så mycket sällskap av lilla H. Medan de andra två kurade inomhus med en film så trotsade jag och Hanna blåsten för vi hade bestämt oss för att ta första fikan utan på balkongen. Där dukade vi upp och mumsade i oss det sista från sockerkakan som vi bakade till gårdagens efterrätt. Gårdagen som för övrigt vara en superhärlig dag och innehöll både långpromenad och grillmiddag tillsammans med mina föräldrar hemma hos oss.
 
Tänk att nu när påsklovet strax är slut så är det inget mer lov innan sommarlovet. Känns helt galet att det bara är strax över två månader kvar till dess. Två månader och vi har fortfarande stora snömängder kvar. Men det är inte konstigt att längtan efter att få "flytta ut" och mysa till det på balkongerna smyger sig på. Man får göra det bästa utav det helt enkelt.
6
ISA

Dina bilder alltså <3 Fy tusan vad fint och vilken inspirationsboost att klicka in här!

Svar: Men åh tack! Vad glad jag blir av dina fina ord. Hoppas du mår bra och kan njuta av en härlig dag!
Eleni Apostolakis

Mamma

Lilla Hanna såg lite frusen och blek ut, och läppar blå av blåbär❤️😍!

Svar: <3
Eleni Apostolakis

Joanna-livet med Aspergers syndrom

Så mysigt

Svar: Även om inte värmen var där och då var så var dagens höjdpunkt :)
Eleni Apostolakis

JUNITJEJ

Så härligt!

Svar: Verkligen!
Eleni Apostolakis

Mimmi

Man får fånga de mysiga stunderna när de infinner sig. Långpromenad med nya solglajjor och sudoku på altansoffan noterade jag nöjt i min kalender igår.....

Svar: Det låter som en jättemysig dag!
Eleni Apostolakis

Viktoria

Så mysigt med fika ute! Tiden går så fort att det gäller att njuta varje sekund av livet oavsett om det blåser lite kyliga vindar. Och som sagt var snart är det sommar, 44 skoldagar kvar där jag jobbar, och sedan är det efterlängtade sommarlovet här!

Svar: Verkligen. Så är det absolut. Försöker vara i nuet så mycket det bara går. Vi har en så härlig tid framför oss. Ha en fin dag!
Eleni Apostolakis