MAGISKT & BEFRIANDE

 
Det här ljuset alltså. Som följer oss från att vi vaknar till allt senare kvällar för var dag. Tänk att det varje år känns lika magiskt och befriande på samma gång. Nu har jag jobbat varje dag den här veckan så jag känner mig välförtjänt av morgondagens ledighet. Den enda dagen på två veckor som ska regna och bjuda på endast 3 plus. För att sedan på tisdag övergå till 15 grader och sol igen. Man skulle kunna tro att det är ett skämt, men så verkar inte väderprognosen säga. Jag slutade åtminstone tidigt idag så när jag kom hem var familjen ute med grannen. Blev ståendes i den stekheta solen en stund innan vi gick in och bytte om för att barnen skulle få ta årets första cykeltur bort till affären. Hannas cykel är alldeles för liten men lika glad var hon för det. Kan bli succé att en större cykel väntar till födelsedagspresent. Nu när man kommit på att man kan trampa och faktiskt styra bara man tittar på vägen. Men det tog sin tid, så jag fick nästan ryggskott på kuppen, haha. En så härlig dag vilket fall. Och vi är glada att pappan i familjen kommit hem nu från Sthlm och Finland. Ordningen återställd.
 
Nej, nu måste jag hoppa in i duschen och skölja ur blekningen jag sitter med i håret. Lite fräscha sommarslingor har det förhoppningsvis blivit nu.
1
Mimmi

Cykelpremiär och bara ben med små blåmärken här och där....Visst är det sorgligt att man inte lyckas behålla mer än små glimtar av minnen från den här tiden i livet....

Svar: Ja, så är det verkligen. Försöker därför vara extra mycket i nuet <3
Eleni Apostolakis