MITT MARS

 
Tänk att April och våren äntligen är här! Eller våren borde åtminstone vara här men det känns som vi fortfarande är mitt i Januari och har mängder med snö kvar. Mars gick annars fasligt fort och dagarna har spenderats med jobb, sportlov, planterat tomater, en massa roliga samarbeten, mys, egentid för mig och P en kväll när barnen sov hos farmor och farfar, påsken och påsklovet hann just starta och vi bjöd in till årets påskfika, jag har hunnit varit på bio och inhandling av vårkläder har påbörjats. Det var 10 års jubileum av Birsta City och vi blev bjuden på personalfrukost och artister och annat kul avlöstes under den arbetsveckan. Mars har varit helt okej och faktiskt bjudit på en hel del solsken och framförallt längre och ljusare kvällar.
 
Nu är April mer än välkommet. Jag är så så Glad även om jag hade önskat mer bar mark så man kan kasta in vinterkläderna långt in i garderoben och få ta fram skinnjacka och sneakers istället. Men fortfarande kan de här vackra dagarna med härliga vädret ha sin charm. Idag har vi varit hos våra vänner i Indal. Vi åkte "tåg" med madrasser ner för backarna och det var hysteriskt roligt för både stora och små. Oj så fort det gick! Hela dagen spenderades ute och avslutningvis så grillade vi och satt på altanen och solade innan vi åkte hemåt. Så himla mysigt! Känner mig alldeles stekt i ansiktet.
 
Nu önskar vi så klart dagen kunde avslutats annorlunda, så många krya på åt olika håll just nu❤
1
Mimmi

Jag blev bara stående här vid fönstret för en stund sedan och konstaterade; WOW vad snötäcket har sjunkit ändå! Kan också konstatera att snön är så smutsig....men det ska komma ny snö i kväll... Ja nu önskar vi bara att alla ska må bra när den här dagen är över <3