YESTERDAY

 
Igår kom äntligen vår sista pusselbit, Joanna och Anton, hit till oss. Dom överraskade genom att smyga sig på oss när vi var på stranden. Så mot kvällen blev det så klart en tur på Meli för att äta bakelser, barnen fick äntligen åka karuseller som dom tjatat om sedan dag ett och en promenad genom vårt Rethymnon fick avsluta den dagen. Nu har Maya följt med mina föräldrar upp till byn där mina yngsta kusiner bor och vi andra strosar nog på stan ännu en gång. Vi har det bra här.
2

VÅRA DAGAR & MINA NYA LURAR

Inlägget innehåller viss reklam i samarbete med Sudio.
 
 
Innan vi åkte hit så kom de finaste bluetooth hörlurarna med posten. De finns i olika färger och modeller så ni bör ta er en titt. Jag valde de vita ovan och med fick jag dessutom utbytbara plattor i marmor. Gillar massor. Att de dessutom är jättesköna är bara det ett stort plus. Med rabattkoden eleni15 så får ni 15% på ett köp hos Sudio.
 
Nu har det blivit ett par kvällar promerandes på stan. Ungarna är shoppinggalna och slår till och med sin mamma den här gången. Men även jag har hittat några riktiga godbitar. Ikväll så ska vi till Maria och Costa, min pappas moster, med familj. Dom bor bara ett par minuter bort från oss så det är nära. Brukar vara lite mysigt att sitta där ute en stund och barnen är nöjda när min kusin Melina kommer och leker med dom.
3

SOLNEDGÅNG

 
Mina hjärtan. En storasyster som börjar bli så stor, med många känslor i den lilla kroppen och malligast i stan som fått låna mormors ringar i öronen ikväll. En lillasyster som charmar alla hon möter, slänger sig i allas famnar och stundvis knappt märks att hon är med. Men ändå världens mammagris. Oavsett älskar jag dom här två mini människorna flera varv runt jorden. Så olika men ändå de bästa båda två ♥
Majoriteten av dagarna här har varit otroligt blåsiga och värst av allt är de höga vågorna och undervattensströmmarna. Badvakterna springer konstant och blåser i sina visselpipor, viftar bort folk från vattnet och barnen får knappt bada fötterna. Inte så kul när det här delvis är en badsemester. Enligt väderappen ser det ut att fortsätta på samma vis men jag håller tummarna stenhårt på att det ska vända. Vi som inte har någon pool på hotellet tappar ganska mycket när det inte går att bada i havet. Men vi fortsätter att njuta av ledigheten, sällskapet, kvällspromenaderna och soliga dagar. Vardagen ligger alldeles för nära nu så jag försöker koppla bort och ta en dag i taget. Det går ändå helt okej.