NJUTA AV DET SISTA

 
Jag och lilla H är njuter av det sista sista av sommarlovet. Försöker suga ur den sista värmen av solen strålar, försöker känna lugnet av att bara vara och så kommer halsont och täppt näsa i samma sekund. Vad är det frågan om? Men har nästan känt att det lurat lite i ett par dagar. Det är alltså på mamman i familjen som förkylning börjat smyga sig på. Sådär lagom till första arbetsdagen efter semestern imorgon. Men jag och Hanna har ändå den skönaste mjukstarten den här veckan med bara en dag på jobb och förskola imorgon, sedan är vi lediga igen, haha.
 
Igår firade vi in dagen lite extra med att Maya och Patrik var borta på heldags fotbollscup och jag följde med Hanna för första danslektionen på Danceworld. Alltid full fart. Jag och Hanna passade dessutom på att åka och hälsa på min mamma och pappa där vi blev bjuden på lunch. Och jag tog med blåbärspajen jag hade bakat till söndagsfikat. Mums så gott det är! Kan vara en höstfavorit sådär. Nu ska vi gå för att hämta hem stora tjejen från skolan.
1

HOME SWEET HOME

 
Så har vi varit hemma nu i några dagar. Tidigt tidigt under torsdags morgonen klev vi innanför dörren och kunde äntligen lägga oss i våra sängar för att sova. Och på de här, knappt tre dagarna, har jag redan hunnit till Birsta två svängar och igår åkte jag, Hanna och mamma till min mormor och morfar. Vi gick till skogen och plockade blåbär och jag och min morfar åkte till min morbrors gamla lada och plockade ner några brädor till mitt kommande projekt. Köket håller fortfarande på att ta form efter att jag målat om tidigare i sommar så det är där inne de kommer att få plats. Nu när vi är hemma igen så börjar min hjärna gå på högvarv och jag bara måste sysselsätta mig med olika saker. Bearbetar att vardagen kommer igång strax på det viset tror jag. Maya hann iaf med en dag i skolan. Tänk att vår stora tjej börjat i tvåan. Helt galet!
2

TACK!

 
Tack Grekland för den här gången! ♥
1