ÄNTLIGEN!

 
Den här sommaren har varit något utöver det vanliga. Trots att jag jobbat mer än vad jag antagligen gjort någon annan sommar i mitt liv, så har den varit helt fantastisk på så många sätt och vis! Och tänk att idag så jobbade jag mitt sista pass innan semestern. Äntligen ledig! Tror aldrig jag haft så sen semester någon gång. Men nu känner jag mig välförtjänt av det och det ska bli så så skönt. Även om det hade känts helt okej att vara kvar på jobbet ett tag till bara för att jag trivs så himlans bra. Men ikväll firar vi in semestern med grillad middag, påbörjat packning av barnens kläder, ladda batterier till kameror och surfplattor mm. Och nu ska jag tömma mobilen innan jag sätter mig ner och skriver packlista. För i ärlighetens namn så hade jag inte packat en pryl förrän för ett par timmar sedan... till barnen. Mina väskor ekar fortfarande helt tomt och jag har inte ens tänkt en tanke på vad jag ska packa eller inte. Tur vi har några timmar på oss imorgon också.
 
Supermycket ledsen att jag inte svarat på alla era såå fina kommentarer. Tror jag har över 50 stycken som jag inte tagit mig tid till att svara på ännu. Skäms gör jag, men oftast stressar man in här när man får en liten lucka och så blir det inte gjort. Jag ska snart. Tills vidare får ni se på en salig blandning med bilder jag tagit under sommaren som inte kommit upp här på bloggen. Ha det jätte jättebra så länge så hörs vi mer på Kreta!
Tess

Otroligt vackra bilder! :)

Svar: Tack så mycket! :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

Ja visst är ni väl förtjänta av semester, väntan har varit lång... Men vägen har varit mödan värd i år, aldrig har man väl kunnat få uppleva så mycket sommar innan semestern. Ha det nu alldeles, alldeles UNDERBART!