LILLA LUCIA

Där står hon med glittrande ögon, så stolt i sin utklädnad. Bakom kameran står jag med tårar i ögonen och hjärtat som slår volt efter volt. Vår lilla lucia. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Vi började dagen med att se de fina luciauppträdande på tvn följt av julkalendern. Det är något med att se kören framföra alla låtar som gör mig så känslosam och samtidigt nostalgisk från gymnasietiden när vi åkte runt hela stan för nya luciauppträdanden och avslutade alla samlade i en maffig kör på skolan. Det känns inte så länge sedan och ändå är det 12 år sedan sist.

Maya blev hemma med oss idag efter att ha klagat på sådan huvudvärk och trötthet i två dagar. Även om det tar emot så behövde hon nog den här dagen med vila. Jag passade på att göra sista omgången knäck före jul alldeles efter frukost. Vi hade bjudit hit mina föräldrar på luciafika och allt blev en väldigt mysig dag! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig en kopp te inför veckans favoritprogram, Jul med Ernst. Tittar ni? Ingen jul utan Ernst om ni frågar mig! Och på måndag är det dags för Mandelmanns Jul också. Jag som annars aldrig tittar på tvn kommer sitta mer bänkad än någonsin.
2
Mamma/mormor

Finaste lilla lucian😍! Tack för en mysig stund med lussebullar och lite försiktig luciasång 🥰!

Mimmi

Förutom Hanna och TV så såg jag inte enda lucia igår. Däremot traskade en liten tomteflicka i tomteklänning förbi när jag väntade på bussen...