TILLÖKNING I FAMILJEN

Här har ni henne. Hon som kom till oss för precis två veckor sedan och nu mera är så självklar i vår familj. Låt mig presentera Smulan. Mayas alldeles egna husdjur. Även om vi alla gärna lånar och myser med den helt otroligt snälla och goa dvärghamstern. Ja, alla förutom pappan i huset som inte varit överförjust i den här idén men som ändå gav med sig till slut. Fast till och med han hade visst hållt henne häromdagen när jag jobbade. Och han har dessutom erkänt att hon är lite söt ändå. Så det tar sig. När vi ändå skulle fota Smulan så lyckades även min stora fina tjej hamna med på någon bild. Det är inte ofta nu mera som hon går med på det så jag tar varje tillfälle jag får.
 
 
Igår efter jobbet skyndade jag iväg för att hämta Hanna på förskolan och sedan hem till Maya som redan kommit hem från skolan. Patrik var ute och roade sig med jobbet igår på så kallat "julbord" så jag och tjejerna hade tjejkväll med god mat och filmmys. Vi hade lovat att dom skulle få bygga sig en koja i vardagsrummet och i den har dom faktiskt sovit i natt. Så spännande och mysigt. Ungarna sov sedan till klockan åtta imorse! Hör och häpna! Så länge sovs det aldrig i det här huset annars.
 
Nu ska jag sätta igång och koka en ny sats med knäck. Det gick fort att äta upp den förra. Ops. Men det är ju bara såå gott!
2
Mimmi

Söt liten Smula men supersöt liten matte 💗

sarah

åh söt mus =)