DET GÖR MIG GLAD

 
Just nu har jag så många bollar i luften. Det är så mycket som jag verkligen ser fram emot och som gör mig så glad. Men samtidigt önskar jag dygnen hade några timmar extra och veckorna kunde också få vara lite längre. Kan knappt tro att jag verkligen skriver det här, i Februari månad dessutom. Ni ska få se delar av alla mina roliga samarbeten och fotouppdrag som det ligger mycket fokus på just nu. Samtidigt har jag så klart andra projekt här hemma jag håller på med. Idag innan jobbet åkte jag, mamma och Hanna iväg till en second hand butik. Där hittade jag en perfekt skänk! Den fick min pappa sedan följa med och hjälpa mig få in i bilen innan jag åkte för att köpa färg och vidare mot jobbet. Åh, den är så fin! Men den ställde till det med att passa oroväckande bra i vardagsrummet när planen är att ställa den i Hannas rum. Vi får se hur det slutar helt enkelt. Nu är jag så otroligt trött och imorgon väntar en lång lång dag så det är dags för mig att säga God natt.
2

MONDAY MORNING

 
Har det bästa frukostsällskapet en ledig måndag. Hon där som idag vaknat feberfri, med glädje äter sin gröt till frukost och har sovit nästan hela natten. Tjiho på den. Samtidigt har jag drömt om vaser högt och lågt. Ja ni läste rätt. Det har varit beslutsångest över Kähler vaser som bokstavligt talat flög omkring i mina drömmar i natt. Det måste ha att göra med att jag nu trånat efter den vita Hammershöi vasen vi har på jobbet och igår slog jag faktiskt till. Titta så fint med en färsk blombukett. Vi har fått in en massa nya fina vårsaker och påskgrejor så nu längtar jag så klart till påsken. Vilket jag nog aldrig gjort tidigare. Jag tänker mig ett härligt påskris i den här vasen då. Och så håller jag tummarna för att jag ska få tag i ett gäng fina fjädrar jag fastnat för men som just nu sålt slut. Hoppas!
2

NEW FAVORITES

 
Lycklig jag möttes ovetande av en Levi's påse en dag tidigare i veckan. Har länge velat haft ett par traditionella 501 och senaste veckorna har det väl kommit på tal igen. Så förstå glädjen när Patrik överraskade mig med ett par. Helt klart mina nya favoriter!
 
Nu har jag jobbat klart för den här helgen. Det har blivit väldigt många helger hittills i år, men det är tur att man tycker så mycket om sitt jobb. Medan jag jobbat har de andra kurerat. Lilla Hanni är inne på dag tre med feber och alla hostar ikapp här hemma. Utom jag. Men med ett par vakna nätter i bagaget ser jag fram emot att krypa in under vår sänghimmel och förhoppningsvis få sova. Piffade med lite extra tyger för att få lite mer fluff över sängen. Tycket det blev helt okej. Älskar vårt lilla sovrummet.