EN AKTIV VECKA

 
Så var det måndag igen. Jag och Hanna myser hemma mest hela dagen då jag har det skönaste arbetspasset med bara någon timme mot eftermiddagen. Tänkte strax laga till både lunch och middag så det står färdigt. Måndagar är lite extra pussliga eftersom Maya har inomhusträning med fotbollen ganska strax efter att Patrik slutat och jag för det mesta jobbar till på kvällen. Så det är skönt att kunna förbereda så mycket som möjligt. Tänkte vi ska köra på med en så aktiv vecka vi kan den här veckan. Promenader, skidor och skridskor hoppas jag kunna aktivera oss med. Man får sådan lust till att vara ute nu när ljuset återvänt så pass mycket att man faktiskt hinner med. Skolan har stängt på onsdag så jag får en extra dag med tjejerna och vad passar inte bättre än någon härlig utflykt om vädret tillåter. Jag har dessutom arbetspass som gör att vi kan hinna ut på kvällarna en stund, framförallt om barnen ändå är lediga. Ser fram emot det.

Och så tänkte vi avsluta veckan med barnfri fredagskväll och restaurangbesök för mig och Patrik som firar 10 år tillsammans. Den ni. Vad åren går fort. Kanske skulle behövt en hårklippning innan helgen, haha,
3
Mimmi

Vet en loppis här som har fina "dam skridskor " om du är intresserad. Hihi, tog du åt dig av "grabbarnas" hår kommentar igår?

Svar: Haha, jag har sagt det länge nu att håret är för långt och hemskt och det fick jag visst bekräftat igår 😂 Tack för tipset men jag köpte nya skridskor förra vintern 😊 Kul att ses igår! ❤️
Eleni Apostolakis

Dixi Wonderland

Otroligt vackra bilder :D

Svar: Åh, tack så mycket!
Eleni Apostolakis

Lisa Jungqvist Larsson

Ja det är ju lite pyssel att få ihop tre mål om dagen ibland! Känns som det enda man gör är att stå i köket ibland hehe. Skönt att kunna förbereda lite! PS så jäkla fin blogg har du! Önskar jag fick till den färgskalan!

Svar: Håller med dig! :D Och tusen tack för dom fina orden. Vad roligt att du gillar det! :) Ha en fin kväll!
Eleni Apostolakis