INGET MER KAOS, TACK!

 
Som att den här vintern inte redan varit hård och helt fruktansvärd. Mängden snö är alldeles för mycket, för länge sedan. Det går knappt att ta sig till jobbet vissa dagar. Jag vill inget mer! Och så blev det torsdag den 1 Februari, skolorna i hela kommunen håller stängt, vi uppmanas att hålla oss inomhus om vi inte absolut måste ut och det beräknas komma 60cm snö... TILL. Man ser knappt ut genom fönstret idag. Just nu är känslan "slå mig hårt i huvudet och väck mig OM vi får någon vår i år". Otroligt bitter! Men om vi nu ska leta i det positiva så var jag ändå ledig idag och jag får dessutom spendera denna torsdag med båda mina flickor. Vi slipper med andra ord gå utanför dörren. Passande också då jag mår så dåligt hela tiden. Något är så fel med mig, jag önskar bara vi visste vad. Nej, nu myser vi ner oss i soffan resten av dagen.
3
Mimmi

Februari, en liiite kortare månad... Semlor, ljuset dröjer sig kvar längre och längre varje dag... Håll kontakt med vården, tryck på att få hjälp, du är ju en bit på väg... Kram på dig <3

Svar: Ja tack och lov för en något kortare månad! Kram <3
Eleni Apostolakis

Arianne

Håller helt och hållet med dig. Jag vill bara att det ska vara slutsnöat för iår, vi har fått mer än tillräckligt och ser istället fram emot sol och vårtecken. Blåsten verkar tyvärr hålla i sig även idag så det är riktigt kallt ute, önskar att man skulle slippa gå ut idag, men icke.

Vad jobbigt att du ska behöva må dåligt, hoppas att du kan få den hjälp du behöver! Ha en fin helg!

Svar: Ja fy, det slutar liksom aldrig! Och vilken kyla som dessutom kom idag. Brrr. Hoppas snart det tar slut! Och tack fina du!
Eleni Apostolakis

Emmelie - mamma till två och sjuksköterska.

Tänk så olika det kan vara, vi här i Alingsås har knappt haft någon snö alls denna vinter, och inte förra året heller. Hellre snö för ljuset säger jag, fast i måttliga mängder förståss =)
Kram

Svar: Vi har heller inte haft särskilt mycket snö på flera flera år. Men nu får vi igen allt tror jag. Det är gräsligt mycket. Blir full i skratt när folk tar skidorna till jobbet och vi ser ut som eskimåer boende i antarktisk när vi möts på gatan, typ. Haha. Men nu kan man inte gnälla på att vi inte fick en riktig vinter iaf! ;D Kram
Eleni Apostolakis