VACKERT I BETONG

Inlägget publiceras i samarbete med RUM by Angelica.
 
 
Den här torsdagen äter vi gårdagens broccoli och blomkålspaj, dricker chailatte och målar. Men jag har också passat på att göra lite fotojobb. Har ni sett min nya bricka i betong? Med åren har jag blivit otroligt svag för just betong. Det tillsammans med trä och andra naturmaterial. Brickan hittar ni hos Rum by Angelica som jag fått äran att vara ambassadör åt. Just nu får ni 20% rabatt på ett helt köp när ni anger koden "ELENI.SE" i kassan. Koden är giltig till och med söndag den 11/2 kl.12.
 
I dagarna två har jag tagit mig långpromenader i solen. Det är fantastiskt härligt och jag älskar att ljuset återvänder mer och mer för varje dag. Känner hur jag saknar den där tiden när man dagligen kunde gå barnvagnspromenader. Tog faktiskt Hanna i vagnen igår en timme innan vi skulle hämta Maya och lilla fröken somnade. Så mysigt och så skönt för oss båda. Synd dom växer så fort och hon faktiskt är på gränsen till alldeles för stor för att skjutsa omkring på i vagn. Ytterst sällan vi använder den nu mera men som igår var det guld värt att bara kunna stoppa in henne och få gå i lugn och ro. Så länge hon sitter där nöjd är jag glad. Nu ska vi börja göra oss i ordning för att ta bilen och hämta Maya på skolan och sedan åker vi ut till min mamma och pappa en stund eftersom det aldrig blev av igår.
1
Mimmi

Jag ser så mycket av nittio talets trender i dagens material, färger och design. Älskar det, snart är mitt hem helt rätt, haha!

Svar: Visst är det härligt att själv se förvandlingen till något man verkligen vill ha?! :D
Eleni Apostolakis