NÄSTAN VARJE DAG

 
Vilket fantastiskt väder vi fick idag. Bara förra veckan sa jag till Patrik att jag skulle kunna ge nästan vad som helst för att få känna solen i ansiktet. Jag minns inte senast jag gjorde det och hela kroppen skriker efter ljuset. Efter många om och men fick jag ut min trotsiga treåring genom dörren något tidigare än vad vi behövde för att hämta Maya. Jag hade planerat att ta en promenad i det härliga vädret innan vi skulle hämta hem Maysan från skolan, men nu fick jag istället nöja mig med en liten omväg för att få några extra minuter i solen. Tidigare under förmiddagen fastnade jag inne i köket. Det gör jag iofs nästan varje dag när vi inte har bråttom iväg. Kan spendera timmar där med en té eller chailatte tillsammans med ett gäng inredningsmagasin. Vi hann dessutom prov måla inne på Hannas rum för att se hur nyanser ser ut på olika väggar och sådär. Sedan drog jag till jobbet för några timmar där på eftermiddagen. En rätt skön tisdag.
3

MONDAY & DRÖMSAMARBETE

 
Helgen swishade förbi med endast jobb för min del medan lilla familjen både varit på stan och fikat, Maya har varit på discokalas och dom har hälsat på mormor och morfar. Efter att ha jobbat hela helgerna tre veckor i rad ser jag verkligen fram emot kommande helg för lite tid med familjen. Och så kändes det inte alls fel med en ledig måndag på det. Jag, den lilla skruttan och hennes mormor åkte på jakt efter det perfekta golvskåpet jag så länge velat ha. Men utan resultat den här gången också. Istället hamnade vi oplanerat på ett par andra butiker efter vägen. Jag och Hanna planerar att göra om hennes rum. Vet inte vem som är ivrigast. Antagligen mest jag som nu har en ganska klar bild i mitt huvud. En liten pall till hennes kommande "skrivbord" hittade vi vilket fall idag och den passade vi på att skruva ihop medan Patrik och Maya var på fotbollsträning. Man blir så lockad till att fortsätta. Tror det får bli en moodboard som kvällens projekt.
 
Och på tal om någonting helt annat så har det varit en tursam vecka som vi precis lämnat. Först fick jag veta att jag vunnit en egendesignad almanacka i en tävling och kort därefter så blev jag tillsammans med tre tjejer tilll utvalda till ambassadörer för Rum by Angelica. Vilket drömsamarbete! Ser så mycket fram emot det.
3

FRÅN TOSCANA

 
Hej denna sena fredag! Igår fyllde vår älskade mamma/mormor år, jämt dessutom, så igår kväll tog vi med henne ut på restaurang. En jätte trevlig kväll som varvades mellan host- och skrattattacker. Nu passar jag bara på att titta in här en kort sväng. Har nästan nyss kommit hem efter en heldag på jobbet så jag är Så trött. Och nu kör vi dessutom tredje jobbhelgen i rad så jag ska snart lägga mig. Men först måste jag bara visa vad som äntligen flyttat in hos oss - krukan från Bergs Potter. Två stycken dessutom. Ni kan bara ana lyckan när den kom så vi börjat sälja den på Cervera. Har så länge trånat efter den så nu kunde jag helt enkelt inte hålla mig. Materiell lycka direkt från Toscana.
Trevlig helg!
1