MORNING

 
Ibland går det sådär ofantligt lätt att hitta lyckan i det lilla. Som imorse när vi stod utanför huset vid kl.8, på väg mot skolan för att lämna av Maya, och det redan börjar ljusna på himlen. Den lilla promenaden fram och tillbaka med en blå himmel som skymtar kan vara den bästa starten på dagen. Nu märker man verkligen att ljuset är på väg tillbaka. Så stor skillnad på bara ett par veckor! Det är lycka! Dessutom har solen tittat fram. Trots att jag varje år vid den här tiden är Så bitter på att vi bor på skuggsidan av stan så blir man ändå så glad bara av att se att solen existerar. För att fortsätta en bra morgon så har jag och Hanni tagit allt i godan ro. Älskar de här lediga och sköna morgnarna. Jag har verkligen blivit förkyld och känner mig på gränsen till febrig. Men tror ändå vi ska försöka ta oss ut en stund innan vi ska hämta hem Maya igen. Ljus och friskluft är aldrig fel. Kanske det blir lite lugnare här hemma mot eftermiddagen också nu när Patrik åkt iväg för jobb och kommer hem imorgon kväll. Ha en fin dag!

MONDAY

 
En lugn förmiddag i hemmet med den lilla godingen då jag börjar sent idag. Dom här korta passen ger nästan känslan av att vara ledig. Jag ska sätta igång och förbereda middagen åt dom andra och strax väntar vi Maya och min mamma som ska vara här en stund med flickorna innan Patrik kommer hem. Min stora tjej som tappade sin tredje tand igår och idag ska på sin första fotbollsträning för i år.
 
Vet ni förresten vad vi gjorde i helgen? Vi har bokat resa! Åh, ja!
1

VITRINSKÅP

 
I förra veckan fick vårt gamla vitrinskåp en mini makeover. Vi har länge varit inne på att göra oss av med det och försöka hitta något nytt på loppis i annan variant och storlek. När vi sedan började få i ordning i vardagsrummet med ny väggfärg, nya soffor osv så vart det faktiskt ganska fint med skåpet ändå. Men, något behövde förändras. Så vi skruvade av några delar som satt uppe på skåpet vilket gjorde det mer rakt och stilrent i sin helhet och sedan bytte jag ut knopparna mot beslag i läder. Tömde till sist skåpet på alla glas, skålar och flaskor som tidigare stått där och började fylla på med små växter och favoriter av olika slag. Så enkelt med en liten förändring men det gjorde ändå det där lilla extra för rummet. Gillas.
 
Nu är jobbhelgen över men vi fortsätter arbetsveckan till imorgon. Börjar känna mig krasslig men hoppas det inte ska bli mer än så. Även om det är mest osannolikt med tanke på alla i min närhet som legat sjuka. Men snart väntar ett par ledig dagar och då blir det en massa vila och mys. Nu ska jag hoppa i pyjamasen, göra mig en kopp té och bädda ner mig med en tidning. Ser så mycket fram emot det! Hoppas helgen varit bra.