DET BLIR INTE SOM MAN TÄNKT DET

 
Känner att vi är inne i ett flow där ingenting går riktigt som vi tänkt det. Tur ändå att det mesta faktiskt går att lösa om än det blir nödlösningar på saker och ting. Igår morse hade jag på (relativt) kort varsel fått en tandläkartid, så upp i ottan med ungarna och skjutsa iväg till morgonfritids och frukost på förskolan (det händer i princip aldrig annars). Kaos i trafiken och stressad över att kanske inte hitta någon parkering, så ringer dom tio minuter innan besöket och säger att folk är sjuka så det blir ingen tid för mig. Börjar snurra runt halva stan för att ta mig hem i morgontrafiken igen. Ny tid både på torsdag och på måndag istället. Den här veckan är verkligen fullbokad både med tandläkar- och läkartider. Idag skulle jag egentligen vart ledig med lilla H, men eftersom det behövdes folk på jobbet så ska jag strax iväg och jobba. Mormor skulle då vara med Hanna eftersom vi skrivit ledigt åt henne på förskolan. Men så har mormor blivit sjuk så jag fick för ett par timmar sedan ringa och höra om jag kunde komma med Hanna till förskolan trots hon skulle vart ledig. Och som grädden på moset saknar vi tv och internet sedan igår eftermiddag... det kunde ta upp till en vecka innan vi får tillbaka det. Tjiho. Vet inte om man ska skratta eller gråta över starten på det här året, haha. Det blir helt enkelt inte alltid som man tänkt det. Men med gott mod så kommer man långt.
 
Hade vilket fall lovat Hanna att titta i världens finaste fakta bok tillsammans idag. Så en liten stund hann vi med det innan vi ska vidare. Snabb lunch och sedan åker vi. Hoppas ni får en fin dag!
1
Mimmi

Det är en sån vecka man får klart för sig vad ordet "Livspussel" innebär.... Men utan tv och internet blir det tid över till den där fina boken i stället.

Svar: Ja, så är det. Livspussel är det dock mer eller mindre varje dag, Phu, haha.
Eleni Apostolakis