FRIDAY FLOWERS

 
Hej hallå! Efter två "monsterpass" på jobbet kändes det extra skönt med en ledig fredag tillsammans med lilla fröken H och att få hämta hem skoltjejen tidigt. Förutom vakna nätter med hostattacker från den minsta så känns det som att vi är på banan igen. Så otroligt skönt! Den här vintern i år tar alla priser i allt - snömängden, mörker, minst soliga dagar, snökaos, stormar, blixthalka, sjukdomar och kyla. Istället för att jubla över att kunna åka skidor, skridskor och pulka så har liksom lusten försvunnit totalt. Alla mina tankar ligger långt fram i tiden och jag inbillar mig att vårkänslorna ska börja smyga sig på alldeles snart. Om inte annat försöker man "vårpiffa" inomhus med fina tulpaner och smida inredningsprojekt i nya härliga nyanser. Trots att snövallarna är så höga så man knappt ser över till grannen, vägarna plötsligt blivit enfilig och man knappt känner igen sig när man är ute och kör. Typ så. Men för varje dag som går så kommer ljuset tillbaka och våren ett steg närmare. Hur underbar är inte den tanken? Den lever jag på.
5
Mimmi

Dina positiva tankar smittar av sig! Idag har jag gjort en investering i mig själv som jag önskat länge länge... för att jag är faktiskt värd det....=)

Svar: Vad roligt att höra! Både att mina positiva tankar smittar av sig men också att du gjort en investering i dig själv. Det gjorde du helt rätt i <3
Eleni Apostolakis

Angelica Wåhlin

Älska tulpaner, så himla fint!

Svar: Visst är det väl?! :)
Eleni Apostolakis

Adrian Gustafsson

Så fin blogg och så fina bilder! :)

Svar: Tack så mycket! :)
Eleni Apostolakis

Mimmi

Hanna är som en modell för ellos, Kapp Ahl, Lindex barnmode... hon är snäppet bättre t.o.m. SÅÅÅ proffsig! <3 <3 <3

Svar: Ja, hon kan det här med kameran nu, hihi.
Eleni Apostolakis

sarah

fina tulpaner =)

Svar: Tulpaner är det finaste såhär års :)
Eleni Apostolakis