MORNING

 
Ibland går det sådär ofantligt lätt att hitta lyckan i det lilla. Som imorse när vi stod utanför huset vid kl.8, på väg mot skolan för att lämna av Maya, och det redan börjar ljusna på himlen. Den lilla promenaden fram och tillbaka med en blå himmel som skymtar kan vara den bästa starten på dagen. Nu märker man verkligen att ljuset är på väg tillbaka. Så stor skillnad på bara ett par veckor! Det är lycka! Dessutom har solen tittat fram. Trots att jag varje år vid den här tiden är Så bitter på att vi bor på skuggsidan av stan så blir man ändå så glad bara av att se att solen existerar. För att fortsätta en bra morgon så har jag och Hanni tagit allt i godan ro. Älskar de här lediga och sköna morgnarna. Jag har verkligen blivit förkyld och känner mig på gränsen till febrig. Men tror ändå vi ska försöka ta oss ut en stund innan vi ska hämta hem Maya igen. Ljus och friskluft är aldrig fel. Kanske det blir lite lugnare här hemma mot eftermiddagen också nu när Patrik åkt iväg för jobb och kommer hem imorgon kväll. Ha en fin dag!
1
Mimmi

Jag tycker den här vintern är så härlig! Precis som en RIKTIG vinter ska vara....och de där glimtarna du skriver om, jag fotar himlen om och om igen, det är "carpe diem" på riktigt....Blir så sugen på att måla när jag ser den fina boken....

Svar: På ett sätt vill jag hålla med. Visst är det vinter på riktigt. Men den känns också ooootroligt tröttsam och jobbig nu. Man får slita ihjäl sig med all snö och för att ens ta sig till jobbet om dagarna. Ungarna börjar bli trött på alla ytterkläder och att halka omkring och plumsa i snö så man får bära och slita som aldrig förr. Nej, tacka vet jag våren och sommaren, haha.
Eleni Apostolakis