NÄR MAN BARA MÅSTE

Ni vet när man bara måste göra någon förändring. Typ vad som helst. Det kliar i fingrarna och man går runt runt och fundera på VAD man ska göra om. Känner ni igen er? Om inte är det ett väldigt vanligt fenomen när det gäller mig, haha. Vad kan man förändra med endast det man har hemma? Igår började jag måla om lite av Hannas möbler på hennes rum med gamla färgburkar som blivit över. Det triggade mitt "målar-sug" enormt och nu är jag så inne på att måla om hela hennes rum inom en snar framtid. Men när man inte har färg så det räcker att måla om ett helt rum så får man hitta på någonting annat för tillfället. Så det blev istället lite ommöblering i sovrummet. Tidigare hade vi båda Ivar skåpen där men i våras fick det ena flytta in till köket. Nu när jag börjat flytta runt allt så blev det plötsligt tomt i köket och några hål i vardagsrummet behöver fyllas. Det är nackdelen när man väl börjat. Eller fördelen, för då måste man ha något nytt. Beroende på hur man ser det. Såhär känns det iaf mycket bättre för tillfället.
 
 
Nu är snart min "helg" över. Det har varit så skönt och välbehövligt med två lediga dagar. När Maya slutade idag åkte vi till min mamma och hälsade på. Vi blev där hela eftermiddagen med henne. Kändes som det var länge sedan så därför var det extra mysigt att komma dit. Nu tänker jag ta på pyjamasen, slänga mig i soffan och invänta Renées brygga. 
 
 
3
Miss Baby Peaches

Jag får också den känslan ibland! Just nu har jag den också men då gäller den mer mitt hår, haha!

Svar: Då vet du vad jag pratar om, haha.
Eleni Apostolakis

Linda Ph

Vet exakt vad du menar! Men vad fina skåpen är!! Vart är dem ifrån?

Svar: Skönt att höra att vi är fler! :D Det är Ivar skåp från IKEA som jag behandlat.
Eleni Apostolakis

Bella

Hög igenkänningsfaktor på den..:)
Håller på för fullt här hemma och flyttar på saker men man måste väl få utlopp för något annars exploderar det väl inombords för oss.
Måste fråga om ljusstaken med koppardetaljer..blev ju faktiskt lite kär i den och så har jag köpstopp på ljusstakar men tror inte mannen märker om en till smyger sig in. Speciellt om den är så här snygg :)

Svar: Haha, skönt att vi är fler! :) Dessutom på att smyga in saker lite diskret, haha. Nu kommer den från Indiskas rea för ett år sedan så jag vet tyvärr inte om den finns kvar. Men såg dom fick in något liknande i somras eller höstas faktiskt. Du får kolla :) Ha en fin kväll!
Eleni Apostolakis