ATT FIRA I FÖRTID

 
Haft en mysig dag hos mina föräldrar med god mat och mina mosade maräng- och glasstårtor. Nu är det bara en vecka kvar innan vi tar vårt pick och pack och flyger mot Grekland. Under tiden vi är där så fyller jag 31 härliga år. Men redan idag blev jag firad. Tusen tack snälla ni! ❤
 
Och regnet och åskan hittade till stan ännu en gång.
4

SMULTRON

 
Våra smultronplant i stora krukan har blommat och blommat. Nu börjar det äntligen hänga massvis med smultron på väg att börja mogna. Idag kunde vi plocka det första röda bären. Men den enda som hann smaka var Hanna. Hon talade åtminstone om att det smakade som små jordgubbar. Helt godkända alltså. Och glad att hon äter med tanke på vilket magkrångel hon haft senaste dagarna. Suck. Förstår inte. Men det gör vilket fall att vi får starta min långhelg med att hålla oss hemma. Hoppas snart lilla magen är i balans så vi kan vara ute och njuta i solen. Helst på en strand. För tänk att idag om bara ett par timmar så går Patrik på semester. Äntligen! Även om jag jobba till och med lördag nästa vecka. Ser fram emot att ha min andra halva hemma mera. Snart är vi alla lediga och snart tar vi flyget ner till medelhavet. Förhoppningsvis pigga och friska vid det laget.

HAN, PICKNICK & UTSIKT

 
Så mysigt! På riktigt. Barnen sov hos sin mormor och morfar natten mot idag. Både jag och Patrik jobbar fortfarande och just igår var jag inte hemma förrän efter 20.30. Men då tillfällen till att göra något bara vi två inte är särkskilt många sedan vi för 7 och ett halvt år sedan blev föräldrar, så får man inte missa de tillfällen som ges. Så vi tog väskan och de godsaker jag hade förberett redan kvällen före och så åkte vi upp till Norra berget. Där satte vi oss på en klippa och såg ut över stan medan solen var på väg ner. Det var en så varm och härlig kväll. Mysigaste på länge... tills att alla flygmyror kom och började svärma och attackera oss, haha. Då gick det fort att få ihop vårt pick och pack och dra därifrån. Men då var ändå klockan närmare 23 och vi var trötta. Hem och sova för att upp och jobba igen.
 
Och vet ni? Nu har jag gått på långhelg! Första och enda lediga helgen på hela månaden. Så nu ska jag njuta! Oavsett om det blir sol eller regn. Njuta!
1