DAGS ATT GÅ VIDARE

 
Dagarna går så fort. Men sommaren är fantastisk. Min blogg däremot håller på att dö ut. Det är knappt någon här längre. Vet inte om det är mig det beror på? Antagligen till viss del men också för att instagram kanske istället växer. Åtminstone för min egen del är det så. Vad säger ni tappra som kikar in här nu mera? Är det någon idé att fortsätta eller är det dags att gå vidare?
1

MAGISKA DAGAR

 
Tänk så härligt livet kan vara. Allt är så mycket enklare, härligare och lättare på sommaren. Att vi dessutom har den varmaste och soligaste sommaren kanske någonsin - det är helt magisk! Försöker på alla sätt och vis ta tillvara på dagarna utan att stressa upp mig för mycket. Det är lätt hänt, men det går ändå över förväntan.
 
Ledig fredag med flickorna. Vi packade strandväskan och åkte till stranden i ett par timmar. Sedan kom regnet så vi skyndade oss hem. Det hann komma ett par skurar mellan solglimtarna innan det sprack upp ordentligt och blev en jättefin eftermiddag och kväll. Och så kom Patrik hem med en överraskning till barnen som blev helt otroligt populär. Gladaste ungarna i stan fick en egen liten pool och "vattenpistoler" att ha vattenkrig med. I timmar har dom sprungit omkring ute och lekt med de här på gården. Och avslutningsvis grillade vi hamburgare och dukade upp som picknick till middag. Så så mysigt! Helt ljuvlig fredag! Nu blir det soffan och imorgon startar vi jobbhelg 2 av tre. Trevlig helg!
2

DET HÄNDE EN SAK

 
Ganska impulsivt, fast ändå inte då tanken slagit mig många gånger förr, men så bara gjorde jag det. Hittade en skänk på loppis och kände mig bara tvungen att åka och köpa färg till inte bara väggar utan också tak i köket. Sagt och gjort så har jag i helgen stått till mitt i natten och målat efter jobbet. Hade balkongdörren på vid gavel och hörde Icona pop dåna över hela stan under Sensommar festivalen och samtidigt målade jag tills jag fick ont i varenda kroppsdel. Men nu är det klart och det blev så så fint! Jag är verkligen nöjd. Så nu får förvandligen bara fortsätta med lite nytt på väggen, kanske nya köksstolar och jaa.. vem vet var det ska sluta.
 
Igår firade vi också Patrik som faktiskt fyller 34 år idag! Hipp hipp hurra för dig älskling! Behöver jag säga att jag fortfarande stod med pensel i handen när första gästerna kom? Haha. Nej, nu ska jag nog ta med mig Hanna ut en stund då solen kom fram och det verkar vara såå varmt ute. Maya sprang iväg med några kompisar för ett par timmar sedan så snart får jag nog ringa och efterlysa henne runt i kvarteret. Äntligen en ledig dag!
1